reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa ale super:) noo mega, zdjęcia cudaśne:):)

Aniaaah no cięźi wybór:) Ale Amaro jest za Majką ;/
Ciąża niestety wpadka. Jest przerażona , bo jej rodzice są staroświeccy i będą źli. Ale cóż stało się, teraz trzeba ją wspierać. Ale wicie jak mi płakała do słuchawki to serce mi pękało, nie wiedziałam co jej powiedzieć .
No ale dorosła jest, studia ma, pracę też więc dadzą sobię radę:)

Nuśkaaa no ale prl 9 to dobry wynik. Ja bromka brałam przy 39 , a później robiłam to 13 miałam.

reklama
dora32 w Tym cyklu prawdopodobnie nie było owu, więc nie ma po co testować. Najwcześniej w połowie czerwca po majowym cyklu ;)
KasiaMarysia23 dlatego nie dostałam bromergonu ;) te ziołowe oprócz zbicia prl, łagodza zespół napięcia przed @ i ból przy @ ;) mam je brać bo nie zaszkodzą a mimo wszystko mogą pomóc ;)
Uciekam spać ;) dobranoc ;*

Witam z rana :-)
Co za news :-) Zyciowa gratuluje synka :-)
A na czym polegaly Twoje roznice w ciazach? Bo napisalas, ze inaczej przechodzisz. Jakis konkret?
Nuskaaa, czyli Ty nam w czerwcu II pokazesz :-) Patrzcie jak ten czas zasuwa. Ja na forum w styczniu dolaczylam, a juz maj :D jeszcze 2 miesiace do pracy i odsapne :-)

Dzisiaj cos mnie boli w krzyzu, po prawej stronie, zwlaszcza jak chodze

Co do HK, to tez stawiam na Wojtkow. Wkurza mnie Rafal....

Wczoraj moj maluch troche mnie poszturchal na wieczor :-) Zyciowa, zazdroszcze ze juz znasz plec[emoji14]tez bym chciala juz bardziej osobowo dzidzie traktowac :-)

Pora testowania zbliza sie wielkimi krokami :-) jupi :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny! :*

ale jestem zaspana i kaaatar mam okropny :( a jutro otwarcie i trzeba będzie na największych obrotach w pracy być. ..

India różnicę? hmmm nie chce mi się słodkiego ani coli. .. piersi bolą mnie tak samo. ale z Marysia nie miałam ani chwili mdłości czy wymiotów nie byłam taka wrażliwa na zapachy ... no i nie zapominalam o wsztstkim[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ok. Ciekawe czy rzeczywiscie plec ma wplyw na nasze samopoczucie. Przekonam sie mam nadzieje 30.05 jesli dzidzia pokaze sie ze wszystkich stron

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

India, tez jestem za Wojtkami!

Na pewno wszystko Ci dziecinka pokaze na usg, lacznie z tym co ma lub nie ma miedzy nogami ;) Dziewczynka? Chlopiec? Hmm ;*

Zyciowa, szczesliwa bardzo? ;*

Jestem durniejsza niz durna. Walnijcie mnie w lep, nie wiem, zamknijcie gdzies, gdzie nie ma internetu, sklepow i testow ciazowych. Niech sppokojnie wyczekam @. Wiecie co odwalilam? Wstalam rano po sugestywnym snie pozytywnego testu, o 6 rano pomaszerowalam do lazienki, nasikalam do pojemniczka i zrobilam pieprzony test.
I przezylam szok. Chwilowy. Wkladam test do sikow, licze te pare sekund, i patrze na paaseczek jakk sie przesuwaja po bibulce. I nagle oczy wielkie, gonitwa mysli, bo dopadlo mnie "o Boze, przeczucie mnie nie mylilo, ciaza...?". A dlaczego? Bo robiacy sie test pokazal wyrazna kreske testowa. Szybciej niz kontrolna. Wyrazna, tlusta i rozowa. Dolaczyla do niej kontrolna, i tak przez pare sekund bylam w tym momencie najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi. Ale nie. Musiallo sie zjebac. Test wysechll i wraz z nim kreska testowa. Zostal po niej tylko jakis slad, ale raczej to nie cien.
Nie krzyczcie na mnie zem durna :( ze powinnam czekac. Powinnam, ale cierpliwosci mi strasznie brak. Tym bardziej po pieprzonym snie.
Oj ciezkie beda moje lzy, oj ciezkie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry