reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

dora032 wiem Kochana ;) zobaczę co mi gin na to powie, chociaż kolejny cykl i tak stymulowany będzie i z tego co wiem to jakieś tabletki na obniżenie prolaktyny (tylko ziołowe, czyli słabsze działanie) mam na recepcie ;) zobaczymy jak to będzie ;)

reklama
Dzidzia jest jednak większa niż mówiła prowadząca. ma ponad 8cm. wszystkie narządy są ok. tętno tez, przepływy tez :) niestety ale płyty nie odczytuje mi komp nie wiemy czemu. .. tak wygląda jakby płyta była pusta :(
no i widzieliśmy małego pindolka[emoji14]wiec będzie chłopak[emoji14]pił sobie wody płodowe a później ssal kciuk[emoji14]
1461700191-1d1mld.jpeg

1461700200-1d1mld.jpeg

wychodzi na to ze mamy tylko takie zdjęcia ale na tych dwóch cokolwiek widać[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Matko pamięć mnie zawodzi....

Czyli testuje Wiki, Aniaa, Dorcia, kto jeszcze?????

Nuśka a Ty ??? Ja brałam Bromergon na prl.

Życiowa dawaj newsy :D

Aniaaah :D obejrzałam :D półfinał jeeee ciężki wybór ale pewnie który s Wijtas wygra :D

I okazało się że koleżanka ma II kreski.

Kulcia sprawdzał wszystko po kolei nóżki rączki serce sprawdzał czy są nerki żołądek wszystkie narządy. oglądał mózg i kręgosłup. mierzył tętno sprawdzał aorty. nosek mierzył. .. jejku no i zaglądał mu między nogi[emoji14]ugnieciony mam brzuch jak ciasto[emoji14]łożysko jest ok, dobre przepływy ma i jest na tylnej ścianie. Łobuz ma dokładnie 8.4cm :)
pokazywał nam usteczka jak połyka wody i jak kciuka ssie :) cudo no :D

zesmutkowała mnie tylko ta płyta :(
bo na tv takie super ujęcia były jak macha łapkami i jak pije...
ogólnie to sondę mi musiał wsadzić prawie do macicy przez bliznę[emoji14]bo co go złapał z przodu to się odwracal plecami[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa super! Piękne zdjęcie, mega mega mega! Dobrze, że jest dobrze ;**** ściskaaam!

KasiaMarysia, no to gratulacje dla koleżanki. Staranka czy wpadeczka? Cieszy się?

Też uważam, że któryś Wojtas. Na pewno nie Majka (która mnie irytuje) i nie Rafał. Pewnie Papi. I będzie "bratobójcza" walka Poznaniaków o zwycięstwo ;D
Patrzyłam w programie, za ttdzien już finał!

Ahh, Życiowa. Bajka dla mojego serca takie coś czytać... Aż mi łzy napływają z jakiegoś wzruszenia. Szkoda płytki, chętnie bym zobaczyła...
Chyba bym się do Waszego lekarza wybrała jak byłaym w ciąży na takie usg ;)

KasiaMarysia23 ja nie testuje w maju ;) mój gin też mi mówił o bromergonie, ale przed ostatnią wizytą miałam prl lekko ponad 9 i dał mi cyclodynon, też obniża ale jest ziołowy i słabszy. No i mam go zacząć dopiero w kolejnym cyklu brać. Głupio to zabrzmi, ale już się nie mogę doczekać aż zacznę brać te tabletki ;)
Życiowa śliczne maleństwo! ;) cieszę się, że wszystko dobrze ;)

reklama
Do góry