reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tak, bo sie zaopatrzylam w trzy takie same, wiec moze ta sama partia, albo one tak sie robia po prostu..? Niby wczesniej je robilam i sytuacji takich nie bylo, no ale coz. Lubie te, bo ponoc maja czulosc 10. Alle juz nastepnym razem ich nie kupie, bo tylko denerwuja ludzi jakims dziwnym rytualem robienia sie i przez jakies 10 do 20 sekund daja ludziom zludna nadzieje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, dokladnie tak. Jutro z porannego sobie ostatni bachne, a w piatek zrobie bete. Tania jest to mi nie szkodzi, a bede miala wiedze i peewnosc na majowy weekend. Tym bardziej, ze moj Emcio ma urodziny.
Musze sie poprawic w tabelce, bo @ nie bedzie na 3 maja, max. 1, ale stawiam na 30.
Dzięęęękuje Wam ogromnie za wysluchiwanie durnej baby od samego rana ;***

Ania - No widzisz @ ma byc dopiero 30tego , wiec znowu 3 dni za wcześnie test robiony :-/ temu takie akcje ! Dostaniesz odemnie!!!!! Mówiłam wam na moim przykładzie , nie robić testów przed spodziewana@

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem Olciu kochana moja, zem durna do granic mozliwosci, ale jakk tak lezaly te testy, i cierpliwosc sie konczy, i do tego sni mi sie po nocy pozytywny test, to niewiele myslac wstalam i zrobilam ;D ale bij, nadstawie nawet drugi policzek ;D ;***

juz ochlonelam, co ma byc to bedzie, i zaraz bede smazyc kielbase na lepszy humor i smaka, mniammniam!

Ale wiecie, haha w zasadzie to jest smieszne - siedzimy tu razem juz ladny kawal czasu, powtarzamy jak mantre kazdej - nie rob testu przed terminem @, bo mozna sie rozczarowac. Kazdej tak sama mowilam i w ogole. A i tak niejedna z nas lapla tego tesciora i na przekor zrobila, hahaha xD oh te kobity!

reklama
No cóż to było trochę adrenaliny z rana :D dobrze , że ciśnienie wcześniej mierzylam haha

A na pocieszenie wrzucę Wam jak mój mąż śpi .
1461742126-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry