reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Powinnaś brać kochana bo to jest nie na wzrost a na progesteron i nie można tego przestać brać od tak. Ja jak brałam to żeby przestać musiałam zmniejszać dawkę.

Poza tym leżę sobie w szpitalu bo mi rano w kosmos ciśnienie skoczylo o jak dzwoniłam do mojej ginekolog to mówiła żebym pojechała żeby skontrolować czy wszystko poza tym w porządku.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze blade:(
Holtera będą Ci robić?

reklama
Zostawili niestety. Nie jestem w jeleniogirskim tylko kowary i jest w porządku. Sama na oddziale hehe nikogo nie ma kompletnie czaicie? Lekarz miły zrobił usg , mały waży 630 gram i wszystko z nim ok. Ciśnienie dość wysokie ale bez tragedii. Zrobią mi badanie i zobaczymy. Mam nadzieje , że jutro mnie wypuszcza na jame bo długo nie wytrzymam poza domem.

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Czekają na wpisanie w "ciężarówki" z datą:

Ola 21-1995.......21.........ciąża 1.
tatinka...............33.........ciąża 2.

Forumowiczki, które milczą:
aga4011. ..........26..........4..........?
Myszuniapp.......29.........3..........?
dowela. ............27..........1..........?
Mariolka............27......... 2..........?
Mamuniol..........31..........3..........?

Staraczki:
Wiiktoriiaaa.......24..........1...........02.05
Aniaa_H............23..........1...........03.05
Dora032............33..........2...........03.05
Anna25.............35..........3...........03.05
Nuśkaaa............24.........1...........8-9.05
Kamila..............27..........2..........18.05
MałaMi90..........26..........3...........25.05

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU
Ciężarówki:

Mamakulka........24......1........13.08.216-->24t3d
OlaMagda..........34......4........03.09.16-->21t2d
KasiaMarysia.....23......1........09.09.16-->20td 5d
Nadziejka96.......19......2........12.09.16-->20t
India9................30......2........13.10.16-->14t 6d
dzwoneczek.......30......2........20.10.2016-->11t3d
Życiowa.............28......2........03.11.16-->12t
Viola150............30......2........12.11.16--> 6t 2d
Kasia654...........23......1........28.11.16-->7t6d

Mamakulka może ci jakieś tabsy przepisza w razie takich akcji... ech teraz ta pogoda szaleje a wraz z nią ciśnienie a ze ciężarne są bardziej wrażliwe na takie skoki to o!proszę. .. życzę Ci by cię szybko wypuścili do domku no i dobrze że z Małym wszystko ok :) to najważniejsze :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka lepiej nie wypisywać się bo jakby się coś stało związanego z ciśnieniem to mogą odmówić przyjęcia na IP. ..
wiec lez spokojnie i czekaj co powiedzą lekarze :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No to najważniejsze. Przypuszczam , że by mnie w ogóle nie wzięli na oddział gdyby nie to , że im powiedzialam , że mały od rana jakby słabiej się rusza. Oczywiście w szpitalu juz zaczął . Dobrze , że jestem sama na sali i maja WiFi :D no i patrzcie jaki widok.
1461583257-1d1mld.jpeg

Dzień dobry :)

Kulcia nosz kurde jakie to ciśnienie miałaś?? Dostałaś leki jakieś?

Madziu zdrówka życzę i II :D
Mojemu mężowi zakładali Holtera ale to musiał czekać, miał kilka wizyt , może dlatego że był zdiagnozowany.

OlaMagada to trzymam kciuki :) Ja napiszę ok 18 po mojej wizycie:)

reklama
Do góry