reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hahaha plywal sobie:)
A ja mam na 5 Maja:)
A ta Luteine można brać raz dziennie bo pisze dwa ale ja ja tak o biorę wiec można normalnie jedna dziennie?:)

Musze zrobić poziom progesteronu
Bo moj mi nie zalecił tylko tamta baba co raz u niej bylan zeby wszystko sie dobrze rozwijało
a mój gin mówil wcześniej ze mogę sobie brać :)

Olu Gabrys ma już 6 zębów a teraz mu kolejne dwa wychodza:) juz raczkuje od 2 miesiecy, chodzi przy meblach:)
Czekamy aż zacznie samodzielnie chodzic:)

Wyniki :
Badanie Parametr Wynik Jednostka L H Norma
Morfologia krwi Leukocyty 5,60 tys/µl 3,8 10,0 N
Erytrocyty 3,60 mln/µl 3,7 5,1 L
Hemoglobina 11,10 g/dl 12,0 16,0 L
Hematokryt 32,50 % 37 47 L
MCV 90,00 fl 80 99 N
MCH 30,70 pg 27 35 N
MCHC 34,10 g/dl 32,0 37,0 N
Płytki krwi 180,00 tys/µl 140 440 N
RDW-CV 13,70 % 11 16 N
PDW 12,00 % 8 18 N