reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej dziewczyny,dopiero was czytam bo czasu nie miałam rano.
@ rano przyszła czyli tak jak podejrzewałam cylke co miesiąc wydłużają mi sie o 2-3 dni. Dziewne to dla mnie ehhh
Kasiu sto lat sto lat, wszystkiego dobrego kochana[emoji5][emoji5]
Kulcia to super ze na usg wszystko dobrze, ja nie zapomne jak mój na polowkowym pokazal ok [emoji5] albo jak u gin na usg mial stopki razem złączone, cudne widoki[emoji5]
Milego dnia bo raczej czasu nie bede miala pisac moze wieczorem dopiero[emoji5]

Napisane na SM-T535 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mała Mi szkoda że @ przylazla. Dobrze że się nie musisz bardzo.
Kasia próby wątrobie są w normie to nie cholestaza Uff. Dbaj o siebie.
CzarnaMadzia super że się odezwałaś. Może jeszcze nic straconego. Poczekaj tak jak dziewczyny radzą.
Mama kulka to mały ruchliwy. Kiedy oficjalne otwarcie firmy?

India jak tam chorobsko przechodzi?
Tatinka kiedy ty masz wizytę,bo mi umknęło ?
Dzwoneczek tez żądło się odzywa ciekawe jak w domku

reklama
Wrocilismy z godzine temu.
Kasia Wszystkiego.Najlepszego :-) i zdrówka dla Bruna lub Ivett :-)
Czarna- ja zanim wyszedl pozytyw, najpierw na dwa negatywy patrzylam. Te piersi to duzy objaw u mnie byl, wiec moze i u Ciebie :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry