reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiu, jaka reakcja? Gratulacje pewnie, coo? :)

Wiki, masz smykalke do tego :D ja tez lubie cus wystawiac, ostatnio sprzedalam dywaniki do auta, sprezyny obnizajace tuningowe , auto tez na olx sprzedalam, i teraz wisii moje playstation i nikt nie chce kupic xD

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiki to ja nie mogę sprzadac ubrań i mitologii ;/

Swędzi mnie skóra bardzo i to może być cholestaza; / powiedziała, że jak wyniki będą złe to nawet na oddział w sensie szpital pójde.

Aniu no te krostki dziwnie wygladają ;/

No to też ładnie sprzedałaś, ja to ciągle coś. Najgorzej z moją suknią ślubną. Ona już długo wisi i niby pytania były i o... Najwyżej zostanie ze mną. Jak nie pójdzie w tym roku to będę musiała jeszcze opuścić, wiem że jest drogo dosyć ale nie raz tak coś stało stało i poszło.

Bo ubrania to kiepsko idą, ja mam dużo nawet po 5zł wystawione i też stoją.
No to lepiej żeby Cie przebadali żeby wszystko było dobrze :*

Hej dziewczynki!
Nie wiedziałam że ktoś będzie tutaj za mną tęsknił:)
KasiaMarysia - gratki:* bardzo się ciesze ze wizyta się udala:))
U mnie 29 dzień cyklu:)
Głupia zrobiłam dziś test i negatywny...
Poczekam jeszcze i zrobię kolejny jak @ nie przyjdzie. Cykle mam 34-36 dniowe a ja dziś poleciałam w kulki:)
Powiem wam ze czułam w środku ze to musi być to... ale chyba jednak fałszywy dzwonek:)

Hej dziewczynki!
Nie wiedziałam że ktoś będzie tutaj za mną tęsknił:)
KasiaMarysia - gratki:* bardzo się ciesze ze wizyta się udala:))
U mnie 29 dzień cyklu:)
Głupia zrobiłam dziś test i negatywny...
Poczekam jeszcze i zrobię kolejny jak @ nie przyjdzie. Cykle mam 34-36 dniowe a ja dziś poleciałam w kulki:)
Powiem wam ze czułam w środku ze to musi być to... ale chyba jednak fałszywy dzwonek:)

Wszyyyyyyyyyyyyystkie tęskniłyśmy Czarnulko :):)
Oglądałaś ten filmik i tam było żeby nie robić wczesniej testu. Masz jeszcze hohohoh duuuuuużo czasu. Trzymamy kciuki żeby były II :D

Wiki po 14 się dowiem wyniki .

Dzięki dziewczyny:*
Nie wiem co jest, piersi mnie bolą identyczne jak w ciąży z Gabrysiem...
Pewnie sobie wmawiam:)
Wtedy test zrobiłam ponad tydzień po terminie;)

reklama
Do góry