reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Trochę zostało i chętnie bym wciągnęła ale chyba nosem pójdzie[emoji14]

Madziu jak ma Aga duży ten torbiel to mógł wykryć. Dlatego mówię , że nie bagatelizować Ago! ! To może pękać.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Pytam bo może podzielisz sie posiłkiem:D

A co do torbieli to nie wszystkie da się dupkiem wyleczyć, niektóre trzeba operacyjnie... i właśnie dlatego Aga powinnaś jednak udać sie do lekarza na kontrolne usg.
Ze juz nie wspomnę ze Ciebie brzuch napierda**...

Madzia dawaj to Cię poczestuje ;D jest jeszcze sporo wersji mięsnej od mojej siostry[emoji14]jak się czujesz kobietko? Mam nadzieje, że tam w brzuchu Ci się dzieli co nieco; *

aga jezeli cie boli to postaraj sie przelozyc wizyte lub idz do innego lekarza.nie ma co sie meczyc!szczegolnie tak jak dziewczyny pisza starasz sie o dzidzie wiec lepiej dmuchac na zimne sprawdzic niz pozniej znowu czekac bo cos sie dzialo..

dziewczyny no ja was udusze!!ja wam tu rano pisze ze nie bede sie juz objadac bo grubas..a wy mi tu o jedzeniu:):)
pizza sushi spaghetti kanapeczki..ech!
ja dzis na obiad zrobie pulpeciki z ryzem.zjem z wielkim apetytem ale cholernie mi sie nie chce ich robic!!niech mi ktos tu przyjedzie i pomajstruje w kuchni!!
wieczorem beda znajomi u nas..wiec musze jeszcze ogarnac chate.a ja usiadlam na ziemi kolo kanapy i ogladam rodzinke pl.len mnie przeogromny zlapal!!

Mogę przybic z Tobą piątkę :D
Tez jestem strasznie głodna a nie mogę nic zrobić bo ziemniak poszedł spać i ma strasznie czujny sen:D
I jeszcze palić mi się po Twoim poście zachcialo:p

ja jak się leczylam duphastonem to nagle zaczął mnie brzuch mega boleć nospa ketanol nic nie pomagało i poszłam do szpitala normalnie tam mnie przyjęli i podczas badania dostałam krwotoku wiec wiadomo zostałam na obserwacje choć nie miałam torbieli ani nic.
Aga jedz do szpitala i opisz sytuacje. .. powiedz ze boli bardzo ze leki nie pomagają ze masz zawroty głowy. zbadaja cie i będziesz wiedziała co i jak. o wizycie w czwartek nie mów. powiedz ze bierzesz duphaston na wywołanie itp. zresztą zrobią wywiad.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia dawaj to Cię poczestuje ;D jest jeszcze sporo wersji mięsnej od mojej siostry[emoji14]jak się czujesz kobietko? Mam nadzieje, że tam w brzuchu Ci się dzieli co nieco; *

Nie wiem czy mi się dzieli bo cisza:D
Bawie sie z moim drugim dzieckiem w chowanego:) on taki mały żartownis jest:D ciekawe kiedy go znajde:)
Mój mąż tak ostro działał ze mnie wszystko w środku boli:/ dzialalismy codziennie od piątku :D

reklama
i co?
Aga?
Ola?
odezwijcie się !

co tu tak cicho się zrobiło jak ja wróciłam z pracy i mogę pisać? ;)

Madzia ajć podzialal hi hi teraz kciuki aby skutecznie ;)

a ja jem :D Tatinka taki zestaw możesz śmiało jeść :D
1460470303570.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1460470303570.jpg
    1460470303570.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 168
Do góry