reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
hahaha mam znajomego który kanapki z pomidorem polewa ketchupem :D hahahaha

mi się czasami to w ogóle nie chce jeść. ..
od zawsze tak miałam ze czy nie czułam głodu po prostu. .. po trzy dni potrafiłam nie jeść. .. bo zapominalam o_O no i mało pije... za mało. ..
teraz staram się pilnować żeby jeść możliwie jak najwcześniej bo śniadań tez nie jadłam. ..
może dlatego teraz zaczęłam chudnąć. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz zjadlam spaghetti, nawet pomidorów nie odparowalam do końca bo juz chciałam jeść hehe

Czekam teraz na jakieś wyrazy uznania od syna ale dzisiaj już nie jest taki skoczni jak wczoraj :) coś tam postukal pokręcił dupka i juz. Zobaczymy za chwile :)

Co do polewania pomidora keczupem. Mój mąż :D

On czasem jak baba w ciazy. Np. Potrafi stostowac kanapkę z twarogiem . Albo kanapkę robi z sałatka jarzynowa i wali na to majonez. Fu. A widziałaś jaki chudy nie :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aga jeśli to taki mocny bol toproponuje się wybrać do lekarza. Z torbielami nie ma żartów. Zdarzają się często ale nieleczone mogą być groźne dla zdrowia! A Ty jako staraczka powinnaś dbać o takie rzeczy bardzo.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry