reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No to przełożyć musisz kochana bo jeśli bol jest taki silny to nie wolno tego bagatelizować kochana. Pisze to przecież nie zw złośliwości a ze zmartwienia. Musisz dbać o te sprawy bo to ważne u każdej kobiety. A ty kochana masz za sobą ciężkie przeżycia , starasz się o maluszka musisz kontrolować takie sprawy :**

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No mój mąż od dzieciaka taki chudy. Jak się urodził to waga w normie a pielęgniarki w szoku były ze taki chudy. Nogi i ręce jak badyle :) a wsuwa jak odkurzacz. Jak idziemy na pizze to zawsze się upiera dawaj dwie duze a później zjada swoją duża i moja bo ja max 3 kawałki :) zapije to cola albo piwskiem, doprawi czipsami i batonem zapali faje i wypina brzuch bez grama tłuszczu. Wysoki jak cholera i chudy jak nie powiem co. Flip i flap z nas :D

O obudził się[emoji14]

Madzia zamów sobie coś dobrego :) po takich staraniach to się należy bo napewno spaliłas pierdyliard kalorii[emoji14]

A zostało chociaż troszkę spaghetti?:))

Aga - tamten lekarz to jakiś wróżbita Maciej, nie wiem jak można torbiel bez usg zdiagnozować... przecież jest kilka rodzajów torbieli i różnie się je leczy. Ja bym radziła pojechać do lekarza i niech Ci zrobi pożądane usg.

Ola pojechałas do szpitala?

Trochę zostało i chętnie bym wciągnęła ale chyba nosem pójdzie[emoji14]

Madziu jak ma Aga duży ten torbiel to mógł wykryć. Dlatego mówię , że nie bagatelizować Ago! ! To może pękać.

No to zasuwaj do innego lekarza bo jak tamten Cię zostawił sama diagnoza i duphastonem to nie ma sensu czekać na wizytę u niego w czwartek tylko iść gdzieś indziej tym bardziej przy bolach

aga jezeli cie boli to postaraj sie przelozyc wizyte lub idz do innego lekarza.nie ma co sie meczyc!szczegolnie tak jak dziewczyny pisza starasz sie o dzidzie wiec lepiej dmuchac na zimne sprawdzic niz pozniej znowu czekac bo cos sie dzialo..

dziewczyny no ja was udusze!!ja wam tu rano pisze ze nie bede sie juz objadac bo grubas..a wy mi tu o jedzeniu:):)
pizza sushi spaghetti kanapeczki..ech!
ja dzis na obiad zrobie pulpeciki z ryzem.zjem z wielkim apetytem ale cholernie mi sie nie chce ich robic!!niech mi ktos tu przyjedzie i pomajstruje w kuchni!!
wieczorem beda znajomi u nas..wiec musze jeszcze ogarnac chate.a ja usiadlam na ziemi kolo kanapy i ogladam rodzinke pl.len mnie przeogromny zlapal!!

reklama
Do góry