reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
kąpiel nr 2 bo przecież ja musze juz i teraz mieć jaśniejsze włosy[emoji14]plus gruuuubas :D
b1dfbb9bd876f447eb9ed3e29a0e1dc3.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

A jak nieumiesz sie powstrzymac od glupich tekstow to NIEODPISUJ WCALE NA MOJE POSTU. Bo twoje sory ze to powiem wypiwiedzi mi tylko podnosza cisnienie. Czemu tylko ty sie czepiasz na to co ktos pisze i niemowie tylko o mnie ?!

Xoxo

Widzę że sama sobie odpisujesz więc może nie będę przeszkadzała w tej interesującej kłótni....

Aga, stane troche w obronie Magdy. Ja pomine juz zadawanie ciagle tych samych pytan mimo uzyskania odpowiedzi. Mi sie najbardziej rzuca w oczy, ze Ty nigdy nie zapytasz co u nas slychac, jak nam dzien minal, jak sie czujemy. Piszesz tylko o sobie.
Osobiscie bardzo Ci wspolczuje straty i nir mam zamiaru Cie obrazac, ale to taka malo fajna relacja.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziaaaaa rozwalilas mi system...

Aga zgadzam się z India. .. tez tak to odbieram. ..
i tez sama nie napiszesz jak ci minął dzień. .. tak po prostu. dzielisz się tylko tym co cie martwi i piszesz hasłami. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry