reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiesz , my oddaliśmy koledze i jego dziewczynie , dużo tego wyszło i mieli romantyczna kolacje :) dzwonili , że lepszego nie jedli wiec nie było niedobre. Ale słyszałam , że na pierwszy raz nie próbować z.glonami nori bo za mocne a my takie mieliśmy.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MamaKulka, raz robilam sama i byly paskudne te glony i tez wtedy sie okazalo, ze w ciazy jestem z Radkiem.
Ale ogolnie to domowe mi nie smakuje. Ale lubie sobie czasem gotowe kupic i zjesc i jest smaczne. Wiec jak kiedys bedziesz miala mozliwosc to sprobuj. :-)
Madzia.... Chyba nic nie zeszlo :-) tylko pod swiatlo widac inny odcien. Zobaczymy w nd. Niech Zyciowa mi napisze jakich proporcji uzyla. :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Więcej rozjaśniacza i dłużej potrzymaj:D

Ja nie wiem z jakimi zwykle kupuje :-) ladnie wyglada, wiec biore :-)
Madzia, tak zrobie :D w sensie dam wiecej rozjasniacza, a raczej mnie szamponu i odzywki. Trzymac dluzej sie nie odwaze[emoji14]

Ej weźcie bo zacznę rozjaśniac! Na same końcówki bym to wsadziła. .. poszło by? Bo mam folet ombre teraz a chciałabym żeby ten fiolet był jaśniejszy i wtedy bym pykla do blondu i znów zrobiła fiolet. Hmm?

Nori są czarne. Ja juz więcej nie zjem. Hehe

Ja nie wiem z jakimi zwykle kupuje :-) ladnie wyglada, wiec biore :-)
Madzia, tak zrobie :D w sensie dam wiecej rozjasniacza, a raczej mnie szamponu i odzywki. Trzymac dluzej sie nie odwaze[emoji14]

Kup z Joanny rozjaśniacz albo z Londy:)
Te dwa znam i u mnie działały:)

Ej weźcie bo zacznę rozjaśniac! Na same końcówki bym to wsadziła. .. poszło by? Bo mam folet ombre teraz a chciałabym żeby ten fiolet był jaśniejszy i wtedy bym pykla do blondu i znów zrobiła fiolet. Hmm?

Nori są czarne. Ja juz więcej nie zjem. Hehe

Tak można zrobić ombre kąpielą rozjaśniającą:) Tylko nie wiem jak się bedzie fiolet rozjaśniał:)
Nigdy nie próbowałam:)
Z czarnego najpierw robi się taki kasztan-mahoń, potem płomienna rudość, a potem pomarańcz:)

Nie wiem co mi na głowę padło ale dziś słucham Popka:D

No ja w Rossmanie jak bylam to w ogole wyboru nie mialam. Nie bylo Joanny,a Londa 14 zl. Skusilam sie na to cameleo za 7 zl. Pojde do innej drogerii moze.
Jem wlasnie to sushi.... Pyyyycha :-) juz od miesiecy o nim marzylam. Kulka - moj maz tez nie lubi :-)

Dziewczyny co to może być jak jest taki śluz inny nie biały nie przezroczysty tylko taki jakby bardzo bardzo brązowy weźcie mi napiszcie bo ja naprawdę oszaleje :/ :/

reklama
Do góry