reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie działa mi apka, nosz jaka jestem zła!

U mnie zapalenie pęcherza się rozpętało, miałam receptę 1.04 ale nie miałam czasu jej wykupić i tata dziś pojechał, bo coraz gorzej.
Madziu a jak u Ciebie? Działasz ??:tak::tak:

Biedna:*
Żurawine sobie dodatkowo kup i wcinaj!

Od piątku codziennie działałam:) Wczoraj mnie strasznie lewy jajnik bolał, dziś już tylko czasami zakuje:)
Szyjka się już zamyka więc chyba już po wszystkim:)

Kurde dziewczyny czy to możliwe żeby owulka była z lewego jajnika skoro na prawym babka mi wypatrzyła pęcherzyk dominujący?

reklama
Madzia może clo Ci przystymulowało lewy bąbelek bardziej :)
Długo już badasz sobie szyjkę?

Gabryś jest z lewego jajnika:D
Kurcze strasznie się boje że moje pęcherzyki nie pękły:(
Badam już od 4 cykli:) Wcześniej badałam się z użyciem testów LH, teraz jestem w stanie wyczaić dni płodne i owulke po badaniu szyjki i wydzieliny:) Można też wyczaić po badaniu czy okres się zbliża:)
Kiedy pierwszy raz brałam clo zauważyłam dysfunkcje szyjki... bo dniach płodnych w ogóle nie poszła w górę i się nie zamknęła. Przez praktycznie cały cykl była nisko i otwarta...
Teraz jest dobrze, ładnie pracuje:)

Ja wolałam lecieć na spontanie ;) i udało się :)

Kasia Marysia na pęcherz polecam Ci sok sto procent z żurawiny , do herbaty wlewaj bo samego nie wypiejsz - taki kwasior :D

Ja wstałam jakaś do bani, śpiąca jeszcze hehe. Byłam z psem i ogarnęłam trochę mieszkanie. Leżę. Jeszcze zmywarkę trzeba obsłużyć .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka - gdybym nie miała problemu z PCO też bym leciała:) Uwierz mi:)
A tak musze pilnować owulki, bo i clo nie można za długo brać;/ Więc moje cykle są policzone...
KasiaMarysia - dobrze ze zaszłaś i nie musiałaś badać:)

reklama
No mj ginekolog tez twierdził , że mam ale jak zaszłam to wykluczył. Ja miałam serio duże problemy z hormonami, torbielami, owulacja itp
Trzymam kciuki razem z Igim żeby się udało Madziulku! Ten cykl :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry