reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie działa mi apka, nosz jaka jestem zła!

U mnie zapalenie pęcherza się rozpętało, miałam receptę 1.04 ale nie miałam czasu jej wykupić i tata dziś pojechał, bo coraz gorzej.
Madziu a jak u Ciebie? Działasz ??:tak::tak:

Biedna:*
Żurawine sobie dodatkowo kup i wcinaj!

Od piątku codziennie działałam:) Wczoraj mnie strasznie lewy jajnik bolał, dziś już tylko czasami zakuje:)
Szyjka się już zamyka więc chyba już po wszystkim:)

Kurde dziewczyny czy to możliwe żeby owulka była z lewego jajnika skoro na prawym babka mi wypatrzyła pęcherzyk dominujący?

reklama
Madzia może clo Ci przystymulowało lewy bąbelek bardziej :)
Długo już badasz sobie szyjkę?

Gabryś jest z lewego jajnika:D
Kurcze strasznie się boje że moje pęcherzyki nie pękły:(
Badam już od 4 cykli:) Wcześniej badałam się z użyciem testów LH, teraz jestem w stanie wyczaić dni płodne i owulke po badaniu szyjki i wydzieliny:) Można też wyczaić po badaniu czy okres się zbliża:)
Kiedy pierwszy raz brałam clo zauważyłam dysfunkcje szyjki... bo dniach płodnych w ogóle nie poszła w górę i się nie zamknęła. Przez praktycznie cały cykl była nisko i otwarta...
Teraz jest dobrze, ładnie pracuje:)

Ja wolałam lecieć na spontanie ;) i udało się :)

Kasia Marysia na pęcherz polecam Ci sok sto procent z żurawiny , do herbaty wlewaj bo samego nie wypiejsz - taki kwasior :D

Ja wstałam jakaś do bani, śpiąca jeszcze hehe. Byłam z psem i ogarnęłam trochę mieszkanie. Leżę. Jeszcze zmywarkę trzeba obsłużyć .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka - gdybym nie miała problemu z PCO też bym leciała:) Uwierz mi:)
A tak musze pilnować owulki, bo i clo nie można za długo brać;/ Więc moje cykle są policzone...
KasiaMarysia - dobrze ze zaszłaś i nie musiałaś badać:)

reklama
No mj ginekolog tez twierdził , że mam ale jak zaszłam to wykluczył. Ja miałam serio duże problemy z hormonami, torbielami, owulacja itp
Trzymam kciuki razem z Igim żeby się udało Madziulku! Ten cykl :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry