reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziewczyny ku*wa nie mam juz sil! Moj trzasnal dzrzwiami i wybiegl z domu
poszlam do lekarza po l4 narazie dal mi na tydzien
no i pokazalam mu ta bete i mowie ze lekarz skierowal mnie na nia bo jeszcze nie bylo widac 3 dni temu pecherzyka a on jak pecherzyka nie widac?
I wzial mnie zbadal mowi ze widac jakis ala pecherzyk ale nie wie jeszcze czy to pecherzyk a dwa dni temu nie widzial nic wiec moj mowi ze to ala pecherzyk powienien mnie juz pocieszyc..
Powiedzial ze w 95 proc ciaza jest prawidlowa zebym sie nie martwila bo to bez sensu ze widac ze jestem spieta
dal mi skierowanie na bete i morfologie i bete hcg jak sie podwoi albo potroi to znaczy ze ciaza przebiega prawidlowo
jutro ide na 7.30 bo jeszcze jutro chce miec wynik
no i mowi ze moze poprostu owulacja mi sie przesunela
siedze i wyje mecze swojego i sama sobie beret ryje...a to dlatego ze wszystkie pisza ze normalnie pecherzyk widzialy i mam lep 6 na 9 jestem straszna paniakra uspokoje sie jak jutro ta beta wyjdzie prawidlowo
mozecie mnie opierdzielic

Ola21 dlatego się tak wcześnie nie chodzi do lekarza jak testy są pozytywne... żeby sobie tych nerwów oszczędzić. .. eh...

no ale ja mialam okres 21 lutego...to juz jest 6 tydzien ponad
Moze faktycznie mi sie ta owulacja przesunela bo juz sama nie wiem kiedy ja mialam

Wiki, no jasne, że obiecałam, i tak będzie ;D Bedziemy Forumową parką zaciążoną i o ;D a w zasadzie to całkiem blisko siebie mieszkamy biorąc pod uwagę rozrzutnośc Forumowiczek po świecie, więc nawet się możemy wymieniać ciuszkami czy cuś huehuehue <3

A może będzie kombos i Dorcia w tym samym czasiez załapie, hohoho!

Kulcia, ja bym chyba zawału dostała na Twoim miejscu, ło Paaanie!

Tatinka, sliczny test! Piekne krechy. Zazdraaaszczam i duuuuzo zdrowia dla Was <3

KasiuMarysiu, nie denerwuj sie Mała. Będzie dobrze. Daj znać co z nim!

Żyje:) wpadł mu wczoraj telefon do rzeki -.- a mi już rozum odbierało....

Życiowa nie świruj :* z dziecinką jest dobrze, ona sobie smacznie śpi , a Ty takie czarne myśli siejesz. Wypij meliskę.

Kuleczko i Ty tak samo laseczko, luzik i odpoczynek:) Masz 22 wizytę :)
Ah piękny prezent mi wstawisz na urodzinki:) zdjęcie Igi w 3 D :D:D

Ola współczuję Twojemu facetowi. Nie mam już słów.

Dzwoneczku kochana, w PL będziesz chyba bardziej bezpieczniejsza i oczywiście bliżej Nas:* Maluch będzie miał opiekę.

Aniaaa_H i Wiki to teraz czas na Was :)
Dorka i na Ciebie Kochana :)

Dowela przyszła ta małpa czy nie? Zamotałam się i nie wiem w końcu.

OlaMagda , a wy na stałe już zostajecie ?

Ola21 ja ostatni okres miałam 23 lutego i jeszcze nie byłam ani razu u lekarza. Nawet miałam iść dopiero za tydzień, ale w końcu idę jutro. Uważam że jesteś nad wrażliwa na tym punkcie. Odpuść trochę bo zwariujesz, a stres Ci teraz nie służy :)

reklama
Do góry