reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Zyciowa, jak czujesz? Dwa szkraby czy jeden?.:D
Ja tez odczuwam lek o dziecko, czy wszystko ok, czy czyms nie szkodze, czy ten bol brzucha to rozciaganie, czy to normalne. Troche sie uspokoilam jak weszlam w II trymestr, ale i tak sie martwie.

Tatinko, kiedy wskoczysz do tabelki? :-)
Ola, kiedys sie pytalam na kiedy Ci termin z OM wychodzi, liczylas? A Tobie Tatinka?
Kto teraz bedzie testowal??

India... szczerze to częściej myślę o dwóch o_O
no i wczoraj poczułam takie pukniecie w brzuchu jak z Marysia miałam. kilka razy.. i dziś tez to czułam. .. i się zastanawiam czy to mogły być ruchy... ale póki co staram się nie myśleć za bardzo o tym :p

reklama
A Ty dzwoneczku jestes juz psychicznie gotowa na powrot?
Tak India juz bardzo chce do Polski , jak tu przyjechalam i zaczelam mieszkac to bardzo mi sie tu podobalo, mnustwo kafejek i restauracij taki klimat mialo to miasto. A teraz co tu sie dzieje to mnie przeraza juz mam dosc a lepiej juz napewno nie bedzie. Juz chce mi sie takiego spokoju we wlasnym domku w lesie tylko najgorsze jest to ze na meza jeszcze bede musiala poczekac :(
A ty kiedy teraz bedziesz miala wizyte ?

Do góry