reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Przy otwartym balkonie można posiedzieć, ale i robactwo już lata, a że ja mieszkam przy lesie to nigdy mi nie brakuje małych potworków.
Wróciłam do domu i dopadł mnie jakiś depresyjny nastrój. Czuję się napompowana wodą jak balon. Narzeczony mnie próbuje pocieszać, ale ja jeszcze bardziej się rozklejam. Po prostu hormony szaleją.
Stałam w kibelku i modliłam się do Boga, żeby mi już ten okres dał jeżeli nie jestem w ciąży. Bo już nie chodzi o niepewność, po prostu się okropnie czuję. Albo wybuchnę cała, albo przynajmniej biust mi wystrzeli w kosmos.

Hej. ja dziś prosto po pracy wzięłam mała i nawet do domu nie szłam tylko na plac zabaw. pogoda cudna a jutro ma się popsuć :(
dopiero wrocilysmy całe brudne i spocone :D ale zadowolone mała wybiegana ja dotleniona. zrobiły my jeszcze zakupy po drodze ah uwielbiam wiosnę :D

viola dobrze ze się odezwałaś i ze wszystko dobrze :* nie rób tak więcej! !

dowela kochana nie wiem co Ci poradzić. .. ale i tak nic zrobić raczej nie możesz tylko czekanie zostało. .. :* masz buziaka na ostudzenie hormonów ;)

Viola, super, ze wszystko ok. Wrzucaj fotke :-)
Aga- do lekarza sie wybierz jak najszybciej.
Nadziejka, gapo Ty ;-) mysle, ze jakby lekarz widzial to by chyba raczej zapytal czy chcesz znac plec :-) moze nie bylo widac
Tyle przeczytalam postow, ze zapomnialam juz co ktora pisala, zeby cos odpowiedziec :-)

Dowela, postaraj sie nie pekac ;-)
Czekamy razem z Toba :-) ja od siebie dodam tylko tyle, ze dzien przed zrobieniem testu szalalam ze smutku i zdenerwowania, brzuch mi wywalilo jak na @ i masakrycznie bolal. Stany depresyjne to mi ustapily ok 11-12 tygodnia. A w pierwszej ciazy w ogole nie mialam deprechy, tylko bylam bardzo wrazliwa i placzliwa

Dzwoneczku ja od samego poczatku ciazy mam infekcje . Wczesniej mialam drożdżaki ale takie konkretne swedzenie niemilosierne a teraz mnie piecze troszke ale dostalam juz 2 raz recepte na clotrimazolum globulki dopochwowo i powiem Ci ,ze sa swietne. I mam nadzieje ze jak juz nie biore tego antybiotyku to juz mi te drozdzaki nie wroca . A dzisiaj mi ginekolog mowil ze jesli mnie cos zaczyna piec to zebym trivagin sobie od razu kupowala i nie czekala do wizyty bo to probiotyk bezpieczny w ciazy i wlasciwie powinno sie go brac jak tylko uplawy sie pojawiaja albo pieczenie czy swedzenie

ja drozdzaki tez na samym początku miałam ale globulki pomogły z tym ze ja nic nie czułam ani nie swedzialo ani nic ale to wylapala ginka na samiutkim początku może dlatego i od tamtej pory mam spokój :)

Taka bylam zestresowana ta wizyta ze zapomnialam sie zapytac czy widac juz czy chlopczyk czy dziewuszka i juz zapytam jak pojde do niego prywatnie ;)to bedzie 20/21 t to juz powinno byc widac;)

reklama
Zyciowa dziękuję za buziaka. Już lepiej:)
Mój ukochany wrócił do domu więc i jakoś przy nim mi spokojniej.
Cieszę się pierdołami, nawet to, że mój storczyk zakwitł poprawiło mi humor. Nie ma co się smucić!:)
India kochana byłam wczoraj pewna, że to ciąża, ale wieczorny test był jak szklanka zimnej wody na twarz.

Ale mam pewne przemyślenie dziewczyny, poprawcie mnie jeśli źle myślę.
18 marca w nocy była TA NOC.
Policzyłam sobie, że za 14 dni zrobię test, bo wtedy powinnam mieć @.
I wtedy też wypada 28 dzień cyklu
A ja mam 28-33 dniowe cykle.
Równie dobrze, owulacja była 2-4 dni później i ta naprawdę dopiero teraz powinnam mieć okres.
Jakoś naiwnie założyłam, że w nocy z 18-19 marca był stosunek, owulacja i zapłodnienie.:p

Czyli może w ogóle okres mi się jeszcze nie spóźnia, a ja już panikuję?:p

Baby są durnowate jak chcą zajść w ciążę. Poezja....:p

Do góry