reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Super Olciu!!! Ale fajnie!!!

Dziewczyny u mnie chyba zacznie sie okres:) tak cos widzę :) narzeczony sie cieszy, bo przecież w czerwcu slub dużo stresu impreza i wymarzona podróż poślubna na której mamy sie starać bo wypadają dni płodne. Oczywiście zostaje z Wami i nabieram mocy!
Jeszcze raz Olu gratuluje!!!:*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Oczywiście ;* do || i jeszcze dalej :]

Hejka ;)
Kobietki jesteście niemożliwe, od mojego wyjścia na nockę do pracy do teraz 271 postów do nadrobienia :szok:
Ola Gratuluję jeszcze raz kochana! :)
Viola cieszę się, że wszystko ok, pokazuj Kropeczkę ;*

Ja dzisiaj też korzystałam z pogody, spacerek z moim M i ze znajomymi był ;)
Teraz odpoczynek, bo jutro od rana na nogach ehh ;p

A ja myślę nad kolacja . Nie wiem co wtrąbić , możliwe , że zjem kanapki i surówke ale nie wiem :D a już glodna jestem hehe

Nuska ja cały dzień w domu to pisze nooon stop :D

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi ale ta infekcja jest tak irytujaca ze bardzo bym chciala zeby juz jej nie bylo. Kurcze teraz nie wiem czy smarowac tym kremem co mi wypisala(na ulotce pisze ze bezpieczny w ciazy) czy zaczac clotrimazolem globulkami bo mam w domu na wlasna reke (na ulotce pisze ze w pierwszym trymestrze nie stosowac) ale moze lepiej by zadzialaly

Do góry