reklama
viola150
Fanka BB :)
Przepraszam dziewczyny :* ale jakos tak wyszlo ze nie napisałam. Nawet nie mam nadrobionego wszystkiego co napisałyście.
U nas wszystko dobrze dzidzia rośnie i wg usg ma 7,5tyg. Dostałam do zrobienia toxo, mocz, cukier, morfologię i 22.04 wizyta
U nas wszystko dobrze dzidzia rośnie i wg usg ma 7,5tyg. Dostałam do zrobienia toxo, mocz, cukier, morfologię i 22.04 wizyta
Sory 17/3Torbieli napewno niema bo dopiero co mialam usg 17/4
Xoxo
Xoxo
Mamakulka
Viola Ty wstrętna cholero! ! My tu w stresie co z Tobą a Ty co?[emoji14]
Ciesze się , że nareszcie napisałaś. Fajne, że maleństwo rosnie zdrowo. 7.5 cm to już duży człowiek
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Ciesze się , że nareszcie napisałaś. Fajne, że maleństwo rosnie zdrowo. 7.5 cm to już duży człowiek
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Mamuniol
Cześć. Ja notorycznie w obu ciążach miałam opryszczkę, jedna wysychała kolejna się pojawiala. Panikowalam na potęgę. Byłam też przeziębiena- na szczęście bez gorączki. A z chlopakami wszystko ok[emoji2]Hej dziewczyny
Witaj Mamuniol
Kurcze ja mam taka infekcje ze teraz swiruje zeby z dzidzia bylo wszystko ok, ostatnio jak bylam u gin to wypisala mi krem ale cos słabo pomaga. Miałyscie w ciazy infekcje i było wszystko ok????
Co z ta Viola, przeciez wie ze czekamy na wiesci a ona nic nie pisze
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
dzwoneczek85
Cześć. Ja notorycznie w obu ciążach miałam opryszczkę, jedna wysychała kolejna się pojawiala. Panikowalam na potęgę. Byłam też przeziębiena- na szczęście bez gorączki. A z chlopakami wszystko ok[emoji2]
Mamuniol ja mam infekcje intymna, mialas tez ?
Mamakulko viola napisala 7i pol tygodnia nie cm
Mamakulka
Mamuniol
Nie, ja miałam na błonie nosa. Ale koleżanka miała drożdże i u jej malucha też wszytko dobrze. Brała leki i to wszystko.Mamuniol ja mam infekcje intymna, mialas tez ?
Mamakulko viola napisala 7i pol tygodnia nie cm
reklama
dowela
Aktywna w BB
Viola super! Aczkolwiek nie stresuj tak tutaj nas wiecej
Aga wiem, ze bardzo pragniesz ciąży, ale obiecaj, ze jeżeli wyciągu tygodnia nie pojawi sie okres to pójdziesz do lekarza. Dla swojego bezpieczeństwa i zdrowia
Aczkolwiek cuda sie tutaj zdarzają życzę Tobie takiego cudu z całego serca :-*
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Aga wiem, ze bardzo pragniesz ciąży, ale obiecaj, ze jeżeli wyciągu tygodnia nie pojawi sie okres to pójdziesz do lekarza. Dla swojego bezpieczeństwa i zdrowia
Aczkolwiek cuda sie tutaj zdarzają życzę Tobie takiego cudu z całego serca :-*
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app