Mamakulka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to przykre doświadczenie... ja nie mogę narzekać. Mój lekarz był przy moim porodzie i wyznaczył mi termin na wywołanie właśnie biorąc pod uwagę kiedy pracuje. Cała ciążę się przykladał - ale u nas nie było nic szczególnego. No poza tym krwawieniem w 7tc - kiedy krwiak postanowił się ewakuować i napedzić mi niezłego stracha.Ja chodziłam w pierwszej ciąży prywatnie i to do trzech lekarzy żeby mieć możliwości porównania opinii ocen badań itp..
i co? śmiem stwierdzić że nie ma to zupełnie wpływu na cokolwiek.... niestety... uważam że choć jestem na początku dopiero to mam lepszą opiekę tutaj na fundusz niż miałam na Mazowszu prywatnie. ..
najbardziej mnie męczy ze moja lek nie pracuje w szpitalu... ogólnie jest nowa w mieście i nie ma nawet jeszcze priv gabinetu swojego[emoji14]ale z doświadczenia wiem ze to tez nie wyznacznik bo w pierwszej ciąży miałam lekarzy ze szpitala i gowno za przeproszeniem miałam lepiej. a dziecko uratował mi lekarz którego pierwszy raz na oczy widziałam bo reszta miała gdzieś mnie i to co się dzieje...