reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Noo widzicie a u mnie jest juz gorzej niestety . No ale tam jesli mi sie nie uda dostac na nfz to trudno odżałuje te pieniadze byle by sprawdzil czy wszystko jest oki bo ja tak samo jestem niecierpliwa hehe ;p

Ja lekarzy na nfz sobie odpuscilam. U mnie do tych lepszych to takie kolejki. Wszystko prywata w obu ciążach. .. i wizyty miałam co 3 tygodnie w pierwszej - co teraz uważam za przesadę. Ale wtedy się cieszyłem na każde usg maleństwa. W drugiej ciąży zmieniłam lekarza i miałam wizyty tak co 4-5 tygodni. O tyle był fajny że pracował w szpitalu i wszystkie badania krwi i gbs zrobił mi na nfz.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

To wlasnie u mnie tak jest to najlepszy ginekolog w miescie u nas i niestety strasznie duzo pacjentek do niego chodzi i dlatego takie kolejki

Ja byłam u 4 prywatnie u żaden nie był dobry. Żaden nie wykryl u mnie krwiaka i żaden się nie interesował moja ciąża. Po prostu kasa bdanie ok to nara.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Ja chodziłam w pierwszej ciąży prywatnie i to do trzech lekarzy żeby mieć możliwości porównania opinii ocen badań itp..
i co? śmiem stwierdzić że nie ma to zupełnie wpływu na cokolwiek.... niestety... uważam że choć jestem na początku dopiero to mam lepszą opiekę tutaj na fundusz niż miałam na Mazowszu prywatnie. ..
najbardziej mnie męczy ze moja lek nie pracuje w szpitalu... ogólnie jest nowa w mieście i nie ma nawet jeszcze priv gabinetu swojego :p
ale z doświadczenia wiem ze to tez nie wyznacznik bo w pierwszej ciąży miałam lekarzy ze szpitala i gowno za przeproszeniem miałam lepiej. a dziecko uratował mi lekarz którego pierwszy raz na oczy widziałam bo reszta miała gdzieś mnie i to co się dzieje...

Ja chodziłam w pierwszej ciąży prywatnie i to do trzech lekarzy żeby mieć możliwości porównania opinii ocen badań itp..
i co? śmiem stwierdzić że nie ma to zupełnie wpływu na cokolwiek.... niestety... uważam że choć jestem na początku dopiero to mam lepszą opiekę tutaj na fundusz niż miałam na Mazowszu prywatnie. ..
najbardziej mnie męczy ze moja lek nie pracuje w szpitalu... ogólnie jest nowa w mieście i nie ma nawet jeszcze priv gabinetu swojego[emoji14]ale z doświadczenia wiem ze to tez nie wyznacznik bo w pierwszej ciąży miałam lekarzy ze szpitala i gowno za przeproszeniem miałam lepiej. a dziecko uratował mi lekarz którego pierwszy raz na oczy widziałam bo reszta miała gdzieś mnie i to co się dzieje...
No to przykre doświadczenie... ja nie mogę narzekać. Mój lekarz był przy moim porodzie i wyznaczył mi termin na wywołanie właśnie biorąc pod uwagę kiedy pracuje. Cała ciążę się przykladał - ale u nas nie było nic szczególnego. No poza tym krwawieniem w 7tc - kiedy krwiak postanowił się ewakuować i napedzić mi niezłego stracha.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Hej dziewczyny

Witaj Mamuniol :)

Kurcze ja mam taka infekcje ze teraz swiruje zeby z dzidzia bylo wszystko ok, ostatnio jak bylam u gin to wypisala mi krem ale cos słabo pomaga. Miałyscie w ciazy infekcje i było wszystko ok????

Co z ta Viola, przeciez wie ze czekamy na wiesci a ona nic nie pisze :(

reklama
Aga robisz sobie krzywdę kochana. To może być torbiel a wtedy nie ma żartów.

Dzwoneczku infekcje w xiazy są normalne, organizm bardziej podatny. Moja koleżanka miała całą ciążę.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Do góry