reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U mnie taka pogoda do dupy ze w łeb se strzelić :-D juz wstałam pije kawę bo moj mnie obudził jak wychodził . A podpala bym jeszcze bo u mnie dzieci maja ferie wiosenne ( niech żyje Francja ) tu najlepiej byc profesorem bo ciagle wolne :-). Wczoraj oglądałam tvn24 i juz mam dość polskiej polityki ! Rzadkie momenty w których nie żałuje ze nie mieszkam w Polsce ! :-/

reklama
U mnie pogada przyjemna :-)
Wrzucam obiecana fotke :-)

Załączniki

• 1459835944345.jpg
    1459835944345.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 71
OlaMagda tematu polityki lepiej nie poruszać. Ja już dostaję od tego szału.
India piękny brzuszek!!:))))

Ja się powoli zbieram do pracy. Rano jeszcze nie zrobiłam testu, ale może jutro rano zrobię. Mówić dalej nie mogę, krtań dalej rozwalona.
Życzę Wam miłego dnia moje kochane wspierające!:)))

Olu, a nie mogłaś poprosić o szybszy wynik? W moim laboratorium się mówi, że zależy na czasie i za kilka godzin podają wynik. Ale kurcze może gdzieś u Ciebie wysyłają dalej, dlatego. No nic, kciuki zaciśnięte!:*

Hej. Dziewczyny dzieki za slowa otuchy.
Fizycznie czuje sie dobrze. Już nie nie kluje, nie ciagnie.... gorzej z resztą.... gdyby nie Tosia i Z to nie wiem jak bym przeszla przez to drugi raz.
Najgorsze w tym wszystkim jest to ze kilka godzin wcześniej widzialam na usg jak figluje i mialam wrażenie ze już czuje smyranie w brzuchu....

Aniu nie wyobrażam sobie nawet jak jest Tobie ciezko, ale mocno trzymam za Ciebie kciuki. Za Twoja sile psychiczna, bo sama widzisz organizm fizycznie da sobie zawsze rade. Trzymaj sie !:*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Aniu kochana nie wiem co powiedzieć serce pęka normalnie dasz rade masz kochana córeczkę i urodzisz wkrótce pięknego zdrowego dzidziusia :*

Do góry