reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mam nadzieje że nam się uda....
A projekt taki wybraliśmy:)
Sepia-640x440.png

19.png

reklama
Czesc kochane :) witam sie poświątecznie i ja .

Dora moze spróbuj na te infekcje pić provag szczerze polecam ja go pije juz od ok 3 lat i jest o niebo lepiej a ciagle sie tez meczyłam z infekcjami, łykam go tak mniej wiecej co 3, 4 dni. Staram sie tez unikac słodyczy bo jak na wiecej sobie pozwole to od razu drozdzaki mam .

CzarnaMadziu domek fajny i z tego co piszesz to duzo nie kosztuje go postawic i pewnie długo tez to nie zajmie, u nas to juz 5 lat sie ciagnie, ale juz koncowka zostala .

OlaMagda gratuluje kupna domku, jak twoje zdrowie???

Wiktoria trzymam kciuki abyś nam 1 kwietnia pokazała tu dwie kreseczki i żeby to nie był żart na prima aprylis :)

aga juz po 15 masz juz wyniki ?????

Anka jak tam sytuacja u ciebie, dalej masz ta krew?

Aniu H przytulam mocno, nie smuć sie, ta wizyta u lekarza napewno da ci nowe nadzieje, tak bardzo trzymam za Ciebie kciuki ,aby wkoncu Ci sie udało miec upragnione dzieciątko ktore byś mogła tulić bez końca.

India jak sie czujesz ??? Czy ty tez masz wizyte w czwartek??? Pisalas ze masz kreske do pępka u mnie tez jest taka leciutka i moj maz tez ja widzi wiec to chyba nie przewidzenia :)

Viola a jak twoje plamienia dzis juz czysto? kiedy masz wizyte ???

Myszunia odezwij sie czy twoja @ przyszla , mam nadzieje ze nie :)

Ja ostatnio jakaś nerwowa jestem, nie moge sie doczekac juz kiedy bede w polsce, przytłacza mnie sytuacja jaka dzieje sie w Brukseli, szczerze to boje sie gdziekolwiek dalej jechac komunikacja, więc te siedzenie w domu juz mnie dobija. Mdłosci dalej dokuczaja :(
pozdrawiam was wszystkie !!!

.

Ale fajny domek !! niby tańszy niż mieszkanie które kupujemy ale wiadomo działka tez swoją cenę ma ;)

Ja nie wiem jak ja będę dawała rade w pracy... dziewczyny kolo 6-7 godzin przy biurku to dla mnie masakra rozbolal mnie brzuch bardzo i krzyż :( do tej pory plecy czuje... brzuch przestał jak wróciłam do domu i się położyłam na godzinkę. .. ech chciałabym pracować ale serio źle się czułam. .. mdlic mnie znowu zaczęło duszno mi było. .. zobaczymy jak jutro będzie. ..

reklama
Do góry