reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!
Tatinka super ze z tatusiem juz coraz lepiej! :)
Ja dzwoniłam do przychodni i zarejestrowałam małego bo kaszlał strasznie w nocy i płakał ze go brzuszek boli. Dodzwoniłam się za 70! razem...

Tatinka super ze z tatą lepiej :)

viola ja też dzwoniłam do przychodni byłam 47w kolejce o_O masakra jakaś. .. a zapisy były już na 13.30 ...
ja nie mogę się odnaleźć w pracy. ... wróciłam z terenu właśnie i pora się wziąć za jakąś robotę. .. raporty mam zaległe :/

AniaH Smerfetko nasza, jak smutasz tym bardziej się odezwij, wygadaj :) Gratuluje nowego członka rodziny, jeszcze trochę i Ty się doczekasz i znów się powiększy :) nie ma innej opcji :)

Tatianka za Twojego tatę mocno trzymam kciuki, dobrze, że są postępy bo to zawsze podnosi na duchu. Może uda Ci się teraz trochę odpocząć.

KasiaMarysia to normalne, że sie martwisz, w końcu go kochasz :) miejmy nadzieje, że to nic groźnego.

Anka kurde masakra, az mi serce zabiło mocniej, daj znać jak wyniki będą.

Kasia a jak się imprezka udała? :)

Viola biedny synuś, a w niektórych przychodniach tak jest a później i tak się okazuje że nie ma miejsc i za 3 dni dopiero mogą przyjąć, ale z dziećmi to chyba tak nie mogą...

Ja tak wczoraj sobie myślałam, że okres mam mieć 31 ale że ostatnio o 1 dzień się spóźnia to liczyłam na 1.04 ze to wrednisko przylezie... a teraz wydaje mi się że to może być dzisiaj.

reklama
Do góry