reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
dzwoneczku pod koniec kwietnia początek maja :) póki co nut możemy jeszcze nic tam zrobić a mamy trochę planów ;)

a na zwolnienie nie mogę iść ... musze najpierw wyszkolić nowego pracownika. .. w ogóle chciałam tak do czerwca/lipca pracować. .. ciekawe czy istnieje możliwość żebym przychodziła na mniejszą ilość godzin z zachowaniem etatu. .. hmmm

Dzwoneczek dzwonilam dzis do mojej gin i kazała mi brać luteine dopochwowo 2x dziennie. A wizytę mam w poniedziałek i wtedy wypisze receptę i zobacz Dzis juz śluz czysty za to bardziej czuje brzuch. I niewiem czy tak jest rzeczywiście czy to juz z nerwów.

Jeszcze bylam z małym u lekarza. Przeziębienie na całego i chyba z 5 syropów ale bez antybiotyku na szczęście.

CzarnaMadzia super projekt :) my w maju chcemy startować z fundamentami :)
Ola ooo to super i daleko od obecnego miejsca kupiliście domek?? Duzy czy taki mniejszy??

Zyciowa wydaje mi się ze jesli pracodawca się zgodzi to możesz przejść na mniejsza ilość godzin na okres ciąży. Musialabys pogadać.
Ja dzis powiedziałam koleżankom z pracy o ciąży, bardzo się ucieszyly i kazaly oszczędzać :)

Ale fajny domek !! niby tańszy niż mieszkanie które kupujemy ale wiadomo działka tez swoją cenę ma ;)

Ja nie wiem jak ja będę dawała rade w pracy... dziewczyny kolo 6-7 godzin przy biurku to dla mnie masakra rozbolal mnie brzuch bardzo i krzyż :( do tej pory plecy czuje... brzuch przestał jak wróciłam do domu i się położyłam na godzinkę. .. ech chciałabym pracować ale serio źle się czułam. .. mdlic mnie znowu zaczęło duszno mi było. .. zobaczymy jak jutro będzie. ..

Udało nam się kupić działkę za 16 tysięcy w super miejscu:))

Ola ooo to super i daleko od obecnego miejsca kupiliście domek?? Duzy czy taki mniejszy??

Ooo to nie tylko ja się buduje:)) A jaki domek? Murowany?:)

Bilsko od nas 2km , większy ortzywiscie. Bo mieszkanie to mamy tylko 3 pokoje , a w domu sa 6 , No i ogród , a w mieszkaniu mam tylko taras :-)

reklama
Do góry