reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej dziewczyny - święta święta i po świętach :)
CzarnaMadzia???!!! Gdzie jesteś?? Dlaczego się nie odzywasz???
Mariolka, minka... I reszta dziewczyn...
Szkoda ze tak sie porobiło... Ja nie mam snapa i mieć nie będę wiec jesli to przeczytacie to wiedzcie ze myślimy o Was :)
Ja juz leze, poklocilam sie z moim i poszedł spac na materac. Dzis w południe znow miałam taki lekko brązowy śluz a byliśmy wcześniej na godzinnym spacerku. Niewiem czy to od tego?? Dobrze się czuje tylko na wieczór tak mi wywala brzuch ze wyglądam jak w 6 m-cu :) jak jutro znów się pojawi to zadzwonię do gin...
Po za tym maly mi trochę sie pochorowal, brzydki ma kaszel i w święta miał stan podgorączkowy...
AniaH my tu zawsze Cie wysłuchamy i jakby co wesprzemy!! Pamiętaj ze wszystkie mamy gorsze dni... I tez z niecierpliwością czekam na Twoja wizytę u gin- na pewno wszystko się wtedy wyjaśni! :*
Wiki hehe ten jeden raz czasem mógł być szczęśliwy :) :)

reklama
Viola to widzę ze u każdej "sezon na kłótnie "w sumie to raczej obchódka taka.

Ania gratuluję tak jakby siostrzenicy;-) pisz nam wszystko, każdy gorsze chwile, ty jesteś nas wspierasz to pozwól się nam odwdzięczyć :-*

Kurde ja dziś znów rycze. Juz jakiś czas temu Paweł mi mówił ze ma taką gulke na jadrach i dziś zaczął pisać że to rak na pewno. Ja jestem taka, że do niego twardą udaje. Szukam mu lekarza, a jak jestem sama to się martwię. I pomyślałam, co by było gdyby... Człowiek się stara oddaje innym swoją krew, chce nawet szpik oddać, a jak ktoś nie daj Boże miał raka to nie da mu się pomóc :'( ale nic. Numery mam do androloga i jutro dzwonie go zapisać jak najszybciej.

Życiowa u mnie to tak widać w sklepie

Załączniki

• 1459197810255.jpg
    1459197810255.jpg
    63,1 KB · Wyświetleń: 56
czesc dziewczynki!!:):)

aniah ja cie rozumiem..ale wtedy trzeba sie wygadac!ja sama za rzadko to robie i moj maz mi walkuje i walkuje ze mam mowic komumolwiek mam sie wygadac jak mi zle..ja jednak wole zatrzymac to dla siebie ale widze ze tylko pogarsza i staram sie wyrzucac z siebie raz tu raz tu i jest o niebo lepiej.wygadaj sie kochana ile potrzebujesz i kiedy potrzebujesz,czy nam czy komu ale wylewaj wszystko a zobaczysz ze bedzie ci lzej na serduszki:):):)

violu,ech z chlopami czasami ciezko:)ja dzis tez sie poklocilam z moim o pierdole ale na szczescie po chwili bylo po wszystkim.sa takie chwile ale trzeba ochlonac i bedzie dobrze:):)

dziewczynki ja was tu czytalam codziennie ale sama mialam duzo na glowie,moj ojciec juz zaczyna robic pierwsze kroki..mowi:) ale jeszcze dlugo droga do domu:(
w domu bylo duzo roboty bo ciagle ktos przyjezdzal do ojca to i obiad ciasto..a w domu posprzatac a to i tamto.padam normalnie padam na nos!!!
jestem tak potwornie zmeczona!zeszlo ze mnie teraz te stresy ten strach i nerwy i normalnie jestem wymeczona!
dzis jeszcze tescie byli i wypytywali czy juz w ciazy jestem czy nie chce powiedziec czy jak i kiedy..no oszalec mozna:(

uspila tymka i chyba sama ide spac bo ledwo widze na oczy.

zycze wam kochane spokojnej nocy:)wyspijcie sie!:)

a kasiamarysia,nie martw sie na zapas!!!niech twoj ukochany tez sie nie martwi..wszystko bedzie dobrze a szkoda czasu na zamartwianie!nie wolno dopuszczac czarnych mysli bo wtedy sie spelniaja!

trzyman mocno kciuki zeby wszystko bylo dobrze,niech sie pobada i zobaczy ze wszystko dobrze:):)nie wolno sie zamartwiac;)bo od tego robia sie brzydkie zmarszczki!!:):)badz dzielna:)

Jestem w szpitalu.....
Jakos tak po 21 poszlam siku a tam caly papier we krwi.... zadzwonilam do ginki kazala sie polozyc i zrobić jutro badanie moczu ale mi nie dawalo to spokoju i przyjechalam na szpital.
Okazalo sie ze to krew z pecherza. I zostalam na obserwacji

Co za lekarze!!! Ostatnio Cie wypuścili bo miało być wszystko ok i jak tu zaufać lekarzom! Co teraz? Z malenstwem wszystko ok?

reklama
Do góry