reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
AniaH ja to planuję się wpisać już z okresem na kolejny miesiąc. Nic nie czuje, a jeden seksik w dniach płodnych i to po infekcji raczej nie podoła....

Ale napisz koniecznie co tam u Ciebie? :)

KasiaMarysia nie mam wpisanej bo miałam cykle nieregularne wiec data może być tylko w przybliżeniu. .. tak samo jak wiek ciąży. ..
mam wrażenie ze pisze to już setny raz hehe
Kurde ściągnęłam sobie apke moja ciąża ale jakaś inna niż twoja... tam są tylko tygodnie i po jednym zdaniu napisane co się dzieje i tyle...:/ to chyba nie to samo jest jednak...

Aaah, bo wiecie co, nie chce wyjsc na smutasa.. cos mi sie porobilo i jakos musze zebrac sie do kupy. Nigdy nie mialam z tym problemu, bylam wieczna optymistka, gorsze chwile szybko mijaly. a w te swieta mialam wokol siebie tlum, a czulam sie sama jak palec. Siedzialam orzy stole, gotowalam, pieklam, podawalam, a jakby mnie tam nie bylo. Taka poza soba daleko. Chyba zdziczalam w domu po prostu i na glowe mi sie rzucilo ;D ale powoli wszystko bede porzadkowac w swoim zyciu, wiec bedzie tylko lepieeej!

A jesli chodzii o sprawy Dzieciatkowwe - coz, to bylo by spellnienie marzen, wtedy wszyystkoe moje demony i depresje odeszly by w sina dal. I kiedys mi bedzie to dane, wiem wiem, tez w to wierze :) dlatego czekam na 12.04, wizyta u gin, wiaze z tym ogromne nadzieje!
Tym bardziej, ze tez sie boje, bo boli mnie brzuch od paru dni, moze mam jakas infekcje.. Sie okaaaaze!

Wiki, a moze jednak jeden seksik podola? Kto wwie, nieraz z zaskoczenia lepiej zalapie! Trzeba podtrzymac tendencje dwooch kresek, najlepiej jakby teraz wszystkie ppo kolei "zalapaly" ;D

Aah, i mnie sie rodzina powiekszyla, cioteczna siostraa, dla mniee praktycznie jak rodzona, urodzila coreczke - 3 kg, 54 cm, Agniesia! Piekna Wiellkanoc mieli <3

Ania jesteśmy nie tylko po to by móc dzielić się radością ale właśnie bardziej by dzielić się tym ci nas smuci, przytłacza... czego się boimy, obawiamy... jeśli oczywiście chcesz się tym dzielić z nami...
to co opisujesz jest smutne i nikt się tak czuć nie powinien... i pamiętaj słoneczko ze noszenie maski przed światem może tylko pogorszyć sprawę. .. to rozwiązanie na "chwilę " nigdy długoterminowe. ...
:*

reklama
Ania jesteśmy nie tylko po to by móc dzielić się radością ale właśnie bardziej by dzielić się tym ci nas smuci, przytłacza... czego się boimy, obawiamy... jeśli oczywiście chcesz się tym dzielić z nami...
to co opisujesz jest smutne i nikt się tak czuć nie powinien... i pamiętaj słoneczko ze noszenie maski przed światem może tylko pogorszyć sprawę. .. to rozwiązanie na "chwilę " nigdy długoterminowe. ...
:*
Dziekuje Kochana z calego serca.. nawet nie wiem co powiedziec <3 oczywiscie, ze chce. Z Wami mozna wszystko, a i zawsze wesprzecie i pomozecie. DZIEKUJE <3

Do góry