reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej. Ja dopiero dotarlam do łóżka.
Viola ja też czesto na początku mialam śluz kawa z mlekiem. Bobas sie zagniezdza i moze trafiło na jakąś żyłkę.

Piosenka Urszuli: na sen to lata 80te???!!!!???? Obrazilas mnie kobieto bo ja je sluchalam jak chodzilam do liceum hehehe

Ja też sie dzis poklocilam ze swoim.... a później Toska zasikala nam łóżko w sypialni i tak sie poryczalam ze do tej pory mam oczy podpuchniete od placzu...

Jutro dzien swiateczny juz na spokojnie. I dobrze....

Włożyłam sobie ta globulke dopochwowa a musilam umyc jeszcze małej butelke od kaszy i wysunela mi sie chyba ta globulka i teraz mam to wszedzie....nawet i tylku czuje.... bleeee

Dziś jestem 13t2d a apka mi pokazuje 14 tydzien i dla sprawdzenia sciagnelam inna i tez pokazuje 14 tydzien.... nie kumam tego

reklama
Nie nie zostaje u nas bo nie dam rady sama w kominku palić i w piecu a teściowa o 20 dopiero w domu jest codzień, nawet weekandy wiec bez sensu żebym sama siedziała w zimnie. Smutno mi by było samej z psem :)

Będę mieszkać u ojca i brata albo u babci, zalezy jak się będę dpgadywac.

Wiki ja też zazwyczaj wybucham strasznie. Czasem mnie trafia szlak i aż mi się w głowie z nerwów kręci. Chłopy takie są. Mój też dzisiaj jak go proszę o pomoc żeby mi pomógł ze stołem właśnie to ten ok siadł na łóżku i wyciąga ze sodni z kieszeni jakieś badziewie bo on do prania chce dać. Tez juz zaczęłam gwizdka jak czajnik. A ile Twój brat ma lat? Ja mam młodszego o 6 lat .

Ja to jakaś jestem chyba nie poważna bo ja w ogóle w głośne miejsca się boję chodzić :) nawet muzyka w domu mnie denerwuje czy przypadkiem nic się nie stanie. panikara jestem.

No od wczoraj mój synuś się odzywa z brzuszka . po prostu ma zastój czasem , obróci się. Pytałam o to lekarke i mówiła , że to normalne w moim przypadku. Jak zacznę czuć mocno codziennie a nagle nic to mam do niej od razu jechać. Pytałam o detektor , czy warto to odradzala, mówi , że bardziej się nakręcić mogę bo nie znajdę tętna i spanikuje a jak widzicie ja jestem okropna.

Uważajcie dziewczyny na ten sluz. Ja tak jak mówię , strasznie się nakręcac czasem ale akurat w tamtym przypadku ciesze się , że tak drazylam bo wszystko dobrze się skończyło. Lepiej sprawdzić.

Kasia ja zaszłam za pierwszym strzałem ,że tak powiem a jestem zwyczajnie gruba wiec to chyba mity jeśli chodzi o wagowe sprawy :)

Anka znam ten bol, ja brałam we wrześniu globulki i nawet jak polezalam to było średnio :D

A co to tc to 13 i 2 dni to 14 tydzień zaczęty tak jak np ja mam 24 skończone a zaczęłam 25 lat rocznikowo . Ja tego nie mogłam ogarnąć do 17 tygodnia :D teraz mam 20 tydzień 3 dzień i to 21 tc według tej metody i tak też pokazuje apka. A lekarz w kartę zawsze wpisze tydzień skończony czyli w moim przypadku 20.

Ania, no ja sie z apkami zgadzam, jestes w 14 tygodniu, bo 13 juz skonczylas. To tak jak z urodzinami, dziecku po urodzeniu idzie pierwszy rok do momentu pierwszych urodzin, pozniej zaczyna sie drugi rok zycia.... ;-)

Kulka nie widać żebyś była gruba, to znaczy brzuszek ciążowy to normalne, ale po udach np to nie widać.
Któraś z wrześniowek pisała o pasie na brzuch przez który widać bobasa, może lepiej to skoro bardzo się martwisz.
To u mnie już 17;)

KasiaMarysia no wazylam się teraz59 prawie :p nie jestem za chuda nigdy się nie odchudzalam normalnie wyglądam :) wkleję zdj któregoś dnia :)

Viola, pytalas jakie globulki mam i wylecialo mi z glowy. Macmiror Complex 500 , cos takiego :-) i nie przejmuj sie plamieniami, jesli nie jest ich duzo. Jak masz mozliwosc to odwiedz lekarza.

Pas, przez ktory widac bobasa?? Jest cos takiego??

Dzieki fb wiem kiedy kto bierze slub i kto bedzie mial dziecko hehe
Ludzie wstawiaja jakies wpisy typu: Janina Nowak spodziewa sie dziecka

reklama
Do góry