reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Być może nawet nie wiem.
Jejku myślałam że umrę, czułam 6 minut taki silny ucisk w klatce piersiowej, w okolicy mostka, w sumie to bardziej kłucie.

To dobrze , że nie widać ale jestem :)

Niezły ten pas , nie byłoby stresu :p

Ja nie wiem co mi jest bo często mam taką gule w gardle , że przełknąć nie mogę.

Kulka to ze stresu, ja też tak miałam i to wraca gdy bardzo się zdecydowuje.

Idę kochane, spróbuję zasnąć, ale kluje mnie cały czas. Powiem o tym lekarzu bo to bardzo kluje, aż boli.
Śpijcie spokojnie.

Kasiu to może być nerwobol jakiś. Mnie tak klulo kiedyś I się bałam , że coś z sercem ale przeszło.
A to moje to tak też myślałam, że ze stresu. A denerwowalam się cały tydzień przed wizytą. Ja podejrzewam nerwice u siebie. Mam dużo objawów.

Hej śpiochy jak tam? Na czyje diem kreski czekamy ? Jak się czują ciężarówki? Brzuchy duże po świętach? :D u mnie Igi się rozpychal trochę po jedzonku, pytałam lekarki o to ze czasem ma zastój i mówi , że w moim przypadku to normalne wiec czekam na mocne kopy :)

Dzień dobry ;-) kufaaa chyba umrę. Wzięło mnie juz na poważnie -:)

Kulka jak będziesz u lekarza to poproś o leki na uspokojenie, coś Ci przepisze. A co do kopow to daj pospać małemu;-)

Ja wcale dużo nie zjadłam. Ale chyba dziś nadrobie :-D

Dzień dobry
My wlasnie z mala jemy sniadanie. Pyza mleko a ja salatke. Tatus spi bo jestem na niego zla wiec go nie budze

Kuleczko jeszcze trochę i bedziesz go prosic zeby przestal sie kręcić bo bedziesz mieć dość :)

reklama
Smacznego Aniu

Kulko choroba :-( nos zapchany, gardło tez czuje. A wiesz gdzie mniej więcej jest umiejscowiony?? możesz lekko ponaciskac brzuch. U mnie 8 marca to nisko był, pani doktor jak szukała pęcherza to prawie na wzgorek mi tym przyrządem usg wjechała.

Do góry