reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
WIZYTY

JOASIA 5 kwietnia

DEMETRIOS 5 kwietnia godz. 16:15

MANTEZOWA 5 kwietnia godz.15:45

MARTUSIA 5 kwietnia godz. 17:25

EWICZEK
5 kwietnia godz. 17:30

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasieq gratulacje Corci i wizyty na plus:)

Dziewczyna najwazniejsze ze z Dzidzia ok a wyniki do nastepnej wizyty na pewno sie poprawia:)

maja &&&& za jutrzejsza wizyte:)

Ja juz po bylo bez USG bo Dzidzie ogladalismy na koniec marca, wyniki cytologi super, nie mam raka, krew tez tylko w moczu jakies bakterzysko sie przyplatalo wiec dostalam jakies tablety to lykania nastepna wizyta 8 maja lekarz zbadal mnie na fotelu powiedzial ze wszystko dobrze z USG tez jest zadowolony i kazal sie nie przejmowac tymi bakteriami-od tego sa lekarze i tabletki, to sie nie przejmuje:)
Pytalam o USG polowkowe mowil ze to normalne 2D bede miala robione na koniec maja w przychodni oczywiscie jesli mam ochote moge wydac 250 zl i zrobic sobie 4D ale i tak mowil ze do konca nie sa one pewne bo dopiero jak Dzidzia sie urodzi bedzie wiadomo czy jest w 100 % zdrowa, takze jeszcze sie zastanowimy nad tym 4D.
W sumie jestem z wizyty zadowolona dzieki za &&&& i czekamy na info od reszty dzisiejszych wizytujacych:-)

Joasia- gratuluję udanej wizyty. I zazdroszczę tej powizytowej błogości ;)

Za pozostałe dziewczyny zaciskam kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasieq gratuluję dziewczynki, słodziutka. A zdjątka usg superaśne.

Ja już odliczam dni do mojej wizyty i nie umiem już się doczekać ;)

Ale dzisiaj mamusiek ma wizyty :) Będzie co czytać. Trzymam kciukasy za same pozytywnen wieści ;)

Joasia bardzo się cieszę, że wszystko ok. Teraz masz trochę spokoju do następnej wizyty ;)

JOASIA super że wsio jest dobrze :)
DEMETRIOS
MANTEZOWA
MARTUSIA
EWICZEK
Mega kciukasy dziewczyny za wizytki nei nerwujcie się bo wsio będzie si !!!:) wiem łatwo się mówi ja dziś juz nei jem nie spię przed jutrzejszą :(

reklama
a ja mam takie pytanie: mam parę(naście) kilo za dużo, i tak się zastanawiałam jaką metodą będę miała teraz robione usg? dowciapne czy przez brzucho? bo jak to drugie to obawiam się, że lekarz nic nie zobaczy :(

Do góry