reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

Ja mam duza nadwage i lekaz usg robi mi takie i takie ,chociaz mowił mi ze przy nadwadze przy dowcipnym lepiej widac ,ale ja jestem takim przypadkiem ze własnie prez brzuch jest lepiej dzidzie widac :tak: wiec t pewnie bardziej o budowe chodzi a nie o oponki tłuszczowe:-p

fasolka, ja przepraszam że tak powiem, ale nie mam tych dodatkowych kg z jedzenia tylko z choroby wstrętnej, odchudzałam się wielokrotnie, zarówno dietą jak i sportem i rezultatem było może ze 3kg w dół. najwięcej spalałam na rolkach ale jak skręciłam parę razy kolano - bezwzględny zakaz. a tak tęsknię za rolkami... :(

reklama
Witam jestem juz po wizycie z dzidzią wszystko ok, nadal nie widać czy chłopiec czy dziewczynka chociaż mąż twierdzi że widzi na zdjęciu siusiaka. Wg usg termin się przesunął na 27 wrzesień bo dzidz jest mniejszy. Jeśli chodzi o plamienia to sa jeszcze pozostalości po tamtym duzym krwawieniu ale widać że łozysko sie przesuwa w odpowiednie miejsce i ladnie sie to miejsce goi z którego bylo krwawienie. dalej mam brac luteinę. Jesli chodzi o wagę dziecka to nie podal mam tylko wymiary ok 12cm. Za to moja waga spadla o kg i teraz mam +0,5kg od wagi poczatkowej. skasowal 150zl dal L4 i nastepna wizyta 26 kwietnia

Cieszę się, że Wasze dzisiejsze wizyty były udane :)

Pajka wpisz mnie proszę na 24 kwietnia na wizytę g. 19.00 :)) W międzyczasie mam szpital ale nie będę już dodawać bo za dużo tego się zrobi :)

Demetrios gratuluję wizyty przynajmniej posłuchalaś tętna:):) u mnie mówiła, ze za wczensie... ze dopiero w 22 tc...

Ewiczek gratuluję córeczki :):)

Mantezowa gratuluję wizyty:):)

zaraz aktualizuje listę :)

MARTUSIA MELDUJ JAK WIZYTA...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
[URL="http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php"][/URL]

MARTUSIA 5 kwietnia godz. 17:25

MAJA 6 kwietnia

RYBA92012 10 kwietnia

AXARAI 10 kwietnia godz.14:40

LENKAA 10 kwietnia

PAJKAA 10 kwietnia 11:15

JAŚMINUM 11 kwietnia

ALEBUR 11 kwietnia godz.18:00

KASIA P-P 12 kwietnia godz.12:30

ANSURE 12 kwietnia

GORGUNIA
12 kwietnia godz. 14:00

POLISIA 12 kwietnia

DO_IT 13 kwietnia

MISIACZEK 17 kwietnia godz.16:00

DZIEWCZYNA 18 kwietnia godz.12:30

PATRYSIA 18 kwietnia godz.15:00

DEMETRIOS 18 kwietnia godz. 11:00 badania polówkowe

KASIECZEK 18 kwietnia godz.16:45 badania połówkowe

STOKROTKA.AF 19 kwietnia godz. 10:45

BRYGITTE 20 kwietnia godz. 15:00

AXARAI
20 kwietnia

FASOLKA 23 kwietnia godz. 9:00

ZAANETKAA 24 kwietnia godz.18:40

MAYBEBABY 24 kwitnia godz.19:00

BUNNY 25 kwietnia godz.11:00

KASIACZEK
25 kwietnia godz.8:20

MANTEZOWA 26 kwietnia godz.12:45

AXARAI 27 kwietnia badania połówkowe

BABYDOLL 27 kwietnia godz. 11:00

PAJKAA 27 kwietnia badania prenatalne

MALUSZEK
30 kwietnia godz. 15:00

MAJA
2 maj badania połówkowe

DO_IT 7 maj badania połówkowe

KASIEQ 8 maj godz. 11:05 badania połówkowe

PAJKAA 8 maj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ciesze sie dziewczynki ,że wizyty udane :)

Demetrios przynajmniej wiesz,że wszystko z dzidzia okej, posluchac serduszka to też miło i czlowiek spokojniejszy :)

Ewiczek gratuluję córy :)

Mantezowa dobrze ,że wszystko dobrze z Wami :) że wszystko sie goi itd takze bedzie tylko lepiej :) i pewnie 26 pokaże co ma miedzy nozkami :)

Czekamy jeszcze na Martusie ale mówiła,że bedzie pozniej :)

Do góry