reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Grauluje udanych wizyt :)
marta_89 witamy
biggrin.gif

_marta_o_89 nie stresuj się, czuj się jak u siebie :) jak wśród swoich :) ja tu jestem od stycznia z braku czasu pisuję raz albo dwa w tygodniu i jak dziś próbowałam znaleźć swój ostatni post to chyba z 10 stron musiałam przerzucić :D , takżę tego no stres i pisz co u Was, jak mija Wasza ciąża i czuj się "niepominięta" , sama z biegiem czasu zobaczysz, że nie idzie ogarnąć wszystkich postów i na wszystkie odpowiedzieć i to nie z lenistwa a z nadmiaru postów:)

ewiczek na prawdę świetny pomysł z wakacjo-ślubem :) gratulazjone :)

A wszystkim powizytnym mamusiom gratulacje udanych wizyt :) A przedwizytnym udanych wizyt:)

buziaki :)

Kurczę, wszędzie jest napisane, że w 2 trymestrze powinnyśmy czuś się zdecydowanie lepiej niż w 1. 1trymestru w ogóle nie zauważyłam( po za przybraniem na wadze, zmęczeniem i z czasu zawrotami głowy) a teraz pobolewa mnie głowa i jetem tak zmęczona, że dramat! W ogóle świat się kręci jakoś szybciej obok mnie a pośrodku wlokę się żółwim krokiem ja... Kiszka, normalnie jakby się dało to wzięłabym urlop od ciąży:) ;)

hm, my się głównie nudzimy w domu... 1 trymestr był masakrą dla mnie, wymioty, mdłości, gwałtowny wzrost piersi, nastroje itp. później się uspokoiło troszkę, ale za to 2 razy zemdlałam, częściej mnie boli głowa no i wymioty tak strasznie męczą. koleżanka mówi, że 13 tydzień jest już bezpieczny, wszystko mija :) (wbrew suwaczkowi jestem w 13 tc nie 15, spóźniła się owulacja). trochę martwi mnie to ciągle chudnięcie, od początku schudłam ponad 3kg - to jest normalne? wiecie, to moja 1 ciąża i ciągle się uczę o niej czegoś nowego :)

hm, my się głównie nudzimy w domu... 1 trymestr był masakrą dla mnie, wymioty, mdłości, gwałtowny wzrost piersi, nastroje itp. później się uspokoiło troszkę, ale za to 2 razy zemdlałam, częściej mnie boli głowa no i wymioty tak strasznie męczą. koleżanka mówi, że 13 tydzień jest już bezpieczny, wszystko mija :) (wbrew suwaczkowi jestem w 13 tc nie 15, spóźniła się owulacja). trochę martwi mnie to ciągle chudnięcie, od początku schudłam ponad 3kg - to jest normalne? wiecie, to moja 1 ciąża i ciągle się uczę o niej czegoś nowego :)

tak to normalne sa tu Kobitki ktore nadal chudna a brzuszek rosnie takze nie masz sie co martwic, wymioty i mdlosci robia swoje najwazniejsze ze z Dzidzua ok i pamietaj o witaminkach jesli malo jesz zeby zapewnic Malenstwu niezbedne skladniki odzywcze:-)
zapraszamy na watek glowny wrzesien 2012:-)

reklama
Do góry