reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

gratki dla wszystkich udanych wizyt i dziewczynek :-D
jak tak Was czytam to się troszkę stresuję, bo nie dość,że od początku ciąży przytyłam juz 7kg :no: to jeszcze mały ważył ostatnio tylko 223gram :no:
no i moja lekarka na NFZ wyrzuciła mojego TZ z gabinetu bo według niej będe ubezwłasnowolniona :wściekła/y:
teraz mam doła buuuuuuuuuuuuu

reklama
Pajkaa Gratuluję Syneczka!!!! Śliczny sprzęcik:-)
Weronikazzz Gratuluję Córeczki!!!
Babydoll Noż dalej w niepewności! Ale dzidziuś na pewno śliczny!!!
My też po wizycie, wszystko w porządku, dziś doktor zrobił totalnie profesjonalne USG z przepływami, mierzeniem i takie tam, jedynie buźki nie było widać. I oczywiście Adusia, jest dalej Adusią:-), chociaż teraz lekarzowi ciężej było namierzyć pipeczkę, bo trzymała rączkę między nóżkami:-D

Pajkaa fotki super zwłaszcza portrecik. To niesamowite, ze w dzisiejszych czasach możemy tak dokładnie obejrzec nasze dzieciaczki gdy sa jeszcze w brzuszku.
gdy byłam w ciąży z córeczką to mialam taki portrecik dokladny z którego bylo wyraźnie widać że corka podobna jest do tatusia

Babydoll najważniejsze, że wszystko z Twoja dzidzią jest dobrze i cieszę się z tego powodu z całego serducha swego :D

Pajka no to super, bardzo się cieszę i gratuluję synusia. Fajne fotki :). No cóż lekarz też człowiek i może się pomylić.
Tak sobie myślę, że jak moja ginka się pomyliła i na połówkowym wyjdzie chłoptaś :)))) to będą jaja - dosłownie :D

Stokrotka o wagę się nie martw. Zrzucimy po :) Jakim prawem lekarka mogła wyrzucić Twojego faceta z gabinetu. Ja też wyszłabym chyba ze swoim, a drzwi z futryny wyfrunełyby z hukiem...

Axarai no wstydnisia rosnie, zasłaniała się :) dobrze o niej świadczy. Cieszę się, że po badaniach same fobre wieści u Ciebie ;)

Do_It ale moja gin się nie pomyliła :):) potwierdzila płec.... ale ona mowiła na podstawie buzi, ze taka dziewczęca to pewnie dziewczynka... a tu jajka :-D mój synus starszy to też ma urodzę dziewczęcą :) po mamusi :) na szczescie:)

no i zapomnialam dodać młody waży 330, lozysko nisko, ale nie przodujace i na tylnej scianie, ale młody bardzi nisko, ale to z powodu malego odstępu miedzy porodami... no i bardzo spokojniutki...

no i gratuluję udanych dzisiejszych wizyt:):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry