reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Gratuluję wizyt i pozytywnych wiadomości a także poznania płci. Ja jeszcze nie wiem kto mieszka w brzuszku i coś czuję, że poznam dopiero przy porodzie bo nie wiem czy gin jeszcze jakieś usg zleci. Niby obowiązkowe minimum już jest. A o szpitala wcześniej niż przy porodzie nie zamierzam się udawać.

Odebrałam wczoraj wyniki z moczu.
Ketony...??? Może miałam biegunkę? Bo tak mam ostatnio - tydzień zaparć, 2 dni biegunki.:-( Hymmm. W środę zobaczymy, czy mi każe gin ten wynik powtórzyć.
No i oczywiście szczawiany wapnia (tradycyjnie, bynajmniej nic zaskakującego).
Na szczęście bakterii brak. Samo przeszło hahahahaha

Gratuluje udanych wizyt i poznania płci :))

No nie jestem sama troche nas jest ze nei wiedza...no nic kobitki czekamy na usg i poznanie naszych malenstw kciuki aby się nie ukrywały nasze bobaski :))

Ja mam 16 maja połówkowe:)

Patrycja Ty masz szanse na połówkowym poznać płeć. ja już po nim i dalej nie wiem a prywatnie nie pójdę. Ale co będzie to będzie i tak już je kocham.

Ja też nie znam jeszcze płci - 19 maja mam połówkowe. Jak podpatrzę to fajnie, jak nie to poczekamy do września. Tylko jakoś tak nie mogę znaleźć ładnych rzeczy unisex, wydaje mi się, że wszystkie są konkretnie dla chłopca i dziewczynki. I fajnie byłoby też wiedzieć, bo na allegro sprzedają takie fajne ciuszki używane ale już konkretnie dla danej płci. A ja nie wiem co zamawiać??? hm.......... poczekamy, zobaczymy.
Najważniejsze, żeby dzidzie zdrowe były, bo moja w weekend coś się uspokoiła i kopać mnie nie chciała, dziś też kiepsko, więc już od zmysłów odchodzę! Może jej gorąco???

reklama
Do góry