reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
gratuluję udanych wizyt :D tak sobie czytam, czytam i czasem podajecie wagę i to moje maleństwo to chyba duże będzie :D skoro juz ma 450 g :O

gratulacje dziewczyny! same dobre wiesci! uf!

Gratuluje wszystkim udanych wizyt:-)
Jak to dobrze czytać same dobre wieści:)
do_ti żelazo dostałam w tabletkach 305mg 2 razy dziennie i do tego pić dużo wody ok.3L:szok: bo mogę mieć zatwardzenia po takiej dawce żelaza.

ja na anemie kiedys bralam ciut wiecej i moje jelita nie tolerowaly... biegunka z dreszczami, omdleniami, uderzeniami goraca... fe. musieli mi dac zelazo w zyle a potem w tabletkach dwa lata ale male dawki. takze roznie to bywa z tym zatwardzeniem ;-)

Dziewczyny- gratuluje udanych wizyt.
Ja wizytuje dziś o 10.00,więc liczę na kciukowe wsparcie. Wrócę to Was ponadrabiam,bo wczoraj mnie nie było.

dziekuje za kciuki, jak tylko wróce to napisze co tam u dzidzi. Obawiam sie jednak ze dzisiaj zbyt wiele się nie dowiem bo nie bedzie usg, przynajmniej tak mi mówil ostatnio gin dopiero na nastepnej wizycie bedę miala połówkowe

Gratuluje udanych wizyt :-) ciezko mi nadrobic to wszystko.Jak byłam wszpitalu to robili mi przy przyjeciu usg i prawie tydzien temu moja dzidzia wazyła 337 g, z dzidzia wzystko ok ale oczywiscie nie ujawniła sie musze sie przyzwyczaic ze 14 maa na połowkowym sie pewnie dopiero dowiem kto tam sie wierci :-p

AYNI
26 kwietnia

MANTEZOWA 26 kwietnia godz.12:45

GORGUSIA

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry