reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Ewiczek bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona z badań. A jak Ty jesteś kruszynka to dzieciaczek też będzie malutki ;)
My jesteśmy wysocy, więc już wiemy, że mamy dużą dzidzię

Krakowianka łapie się za głowę ten Wasz synuś

Dziewczyny z całego serca gratuluje Wam udanych wizyt. Super, że dzidzie są zdrowe. I witamy w naszym gronie kolejnych chłopców i dziewczynkę. Z tego wszystkiego moja ciekawość też jednak rośnie. Ale najbliższa szansa na poznanie płci dopiero na połówkowym 19 maja.
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!

Ja zawsze umawiam się tak późno :) Nie muszę przebijać się przez korki i pracować mogę w ciągu dnia normalnie :)) Ach to już za godzinę :))) Dzięki za wszystkie kciuki. Mam nadzieję, że zdam pozytywną relację :)

reklama
Gratuluje udanych wizyt i poznania płci. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizy:) &&&&&&&&&

poszłam dzisiaj na nieplanowaną wizytę u gina. Sprawdził szyjkę wszystko OK, zrobił USG - Dziewczyna rośnie jak trzeba:) i tu się pojawia rozwiązanie mojej zagadki, skoro szyjka ok to co boli. Córa mi się usiadła na szyjce i się wierci. Ot taki psikus mamusi zrobiła:-D Jak się nie obróci to ja będę cierpieć do końca ciąży:/ Dostałam żelazo dodatkową końską dawkę bo mi anemia wyskoczyła na ostatnich wynikach.

Do góry