Agunia1401
Moderator
Ja właśnie też planuje gotować to na co dawno nie miałam czasu, dzisiaj jadę z dzieckiem do dentysty, pomiędzy wstąpię do sklepu po tajskie rzeczy i wjedzie w tym tygodniu tom yam i pad thai. Coś będę piekła, może paczki upieke na czwartek więc muszę składniki kupić. A 15.30 mam wizytę u lekarki że mną żeby przepisała co się da u nich a resztę sama zapłacę do gin. Muszę posprawdzać krew, miałam zamiar robić zaraz przed wizytą, może jednak lepiej wcześniej bo gdyby coś wyszło nie tak to przyspieszę wizytę.no taki mam plan ,na początek trochę legalnie ODPOCZAC ,poleżeć ,pooglądać seriale które zaniedbałam dawno temu . Później zająć się porządkami na które wiecznie nie było czasu , a później właśnie zająć się czytaniem książek . Wiadomo w między czasie jakieś gotowanko dobrego jedzenia bo strasznie mi tego brakuje , lubię bardzo gotować ale przez system pracy 8-16 a później 7-15 i 9-17 totalnie nie miałam na to ochoty i gotowałam wszystko to co się szybko robi żeby szybko zjeść . Dziękuję za podpowiedź co z tymi plecami , myślę że za jakiś czas jak nie minie tylko dalej będzie tak samo to poszukam jakiegoś fizjoterapeuty
Możesz wywołać zdjęcia które zalegają kilka lat, u mnie jestem chyba 3 lata do tyłu... a co wywołałam 3 lata temu mam w pudełku pasuje powkładać do albumów.