reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
bunny nic sie nie dowiem bo chodze na nfz i usg bede miala dopiero nie jutro a na nastepnej wizycie

gratuluje udanych wizyt

Dziewczyny napisalam do gory o dodanie tej ankiety o płci o ktorej pisalyscie

Ostatnia edycja:
Gratuluje udanych wizyt:)
Pisze dopiero teraz bo wczoraj zostałam u rodziców i nie miałam dostępu do netu:(
Z dzidzią wszystko ok serduszko bije niestety nie wiem co tam się kryje na początku lekarz myślał że coś tam jest ale okazało się że to pępowina,powiedział że może się uda na kolejnej wizycie,łożysko jest umiejscowione na przedniej ścianie więc zmieniło położenie bo pod koniec lutego było tuż przy ujściu szyjki.
Kolejna wizyta 15 maja ale chyba pójde za 2 tygodnie do lekarza tu gdzie mieszkam i może temu uda się zobaczyć co tam kryje.

gratuluję udanych wizyt i poznania płci:)

kciuki zaciskam za wizyty

ANMIKA 19 kwietnia

STOKROTKA.AF
19 kwietnia godz. 10:45

MARTUSIA
19 kwietnia godz.17:05

POLISIA był bład na liscie... kiedy masz dokładnie wizytę??

Polowkowe za nami.
Bedzie drugi syn
;-D
wszystko w normie, ok 350g. wielkosciowo termin koncem sierpnia. liczylismy paluszki. jestem bardzo zadowolona ;-)
Fote dam jutro, bo mam na papierze a tu skanera nie ma i musze jakos w dzien zrobic z tego zdjecie aparatem ;-)

poprosze wszystkie potwierdzone dziewczynki i chlopczykow - piszcie mi na priv to dodam do listy :-)

Gratuluję udanych wizyt :) miło czytać takie wieści! Lotka-czekamy!
Marta- ja tak ciągle myślę o Twojej tarczycy i chudnieciu- pewnie dlatego,że sama mam ten problem. I tak- skoro Ty na dobrą sprawę dopiero zaczęłaś brak leki to tsh Ci spadło,a w związku z tym spadek wagi. Ja tam miałam przy każdorazowym zwiększeniu dawki. I na początku jak z 100 skoczylam na 125 to schudłam chyba 4,5kg. Tsh spadło mi z 2,8 do 0,4 i to bardzo szybko. Tym bardziej uważam,że nic złego sie u Ciebie nie dzieje. To tak dla uspokojenia Ci piszę,bo widzę,że sie martwisz ;)

reklama
Gratuluję udanych wizyt :) miło czytać takie wieści! Lotka-czekamy!
Marta- ja tak ciągle myślę o Twojej tarczycy i chudnieciu- pewnie dlatego,że sama mam ten problem. I tak- skoro Ty na dobrą sprawę dopiero zaczęłaś brak leki to tsh Ci spadło,a w związku z tym spadek wagi. Ja tam miałam przy każdorazowym zwiększeniu dawki. I na początku jak z 100 skoczylam na 125 to schudłam chyba 4,5kg. Tsh spadło mi z 2,8 do 0,4 i to bardzo szybko. Tym bardziej uważam,że nic złego sie u Ciebie nie dzieje. To tak dla uspokojenia Ci piszę,bo widzę,że sie martwisz ;)

dziękuję :*. mi dziś gin powiedział że w ciąży tsh nie może przekraczać 2,5, ciągle mnie straszy tylko. poza tym jutro jadę do endokrynologa właśnie o zwiększenie dawki z 25 na 50, ewentualnie prywatnie pójdę, ale nie wiem czy bez badań mi od tak zwiększy dawkę. jak mi się nie uda ani u endokrynologa ani u internisty ze zwiększeniem, to nie wiem, sama sobie zwiększę chyba... ja nie wiem, wszystko mam pod górkę, wkurza mnie to wszystko, mam dosyć łażenia i się proszenia o przyjęcie, może jakbym umierała to by się jakiś zacny lekarz znalazł... zła jestem jak nie wiem. mój też się wkurza tak że lepiej nie mówić. i co zrobić? jak się wydrę na niego (lekarza) to mnie nie przyjmie i dupa. i weź tu bądź mądra... :no:

Do góry