reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Demetrios co za słodziak... Bardzo się cieszę że z Twoim dzidzią wszystko ok no i gratuluję synusia ;)

Patrysia nie martw się, niektórzy lekarze minęli się z powołaniem. Odbębnić swoje i dowidzenia. Mógł się choć trochę postarać. A czas so połówkowego szybko Ci zleci ;)

Bunny
trzeba by zrobić listę i powpisywać synuś czy córunia, czy nie wiadomo :D wtedy się wyjaśni

Kasieczek fotomodelką nie będzie??? a skąd to on wie??? przyjdzie na świat to od razu będzie pozować do zdjęć. Cieszę się, że wszystko ok i gratuluję córuni :)

Dziewczyna 82 super, że wszystko ok... A jeszcze nie raz się dowiesz, czy masz na 100% córunie czy nie

Misiaczek najważniejsze, że wszystko ok - super

Lotka gratulujęn synusia i cieszę się, że wszystko ok

Marta najważniejsze żebyś się tak nie denerwowała, bo to i tak nic nie da. Taka jest nasza ukochana służba zdrowia. Spokój....

Trzymam kciuki za same pozytywne wiadomości w dniu dzisiejszym ;)

Patrysia - ważne, że z maluszkiem wszystko ok. Trzymam kciuki coby na połówkowym USG ujawniła się płeć :)))
Kasieczek i Dziewczyna - gratuluję córeczek :)))
Lotka - gratuluję synka :)))
Misiaczek - gratuluję udanej wizyty :)))

Bunny - boję się, że wstawienie filmiku przekracza moje możliwości informatyczne ;)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj &&&&&&&&&&

reklama
Czytam Wasz wypowiedzi i jest mi strasznie miło. Jak to fajnie wiedzieć, że myślimy o sobie nawzajem i trzymamy kciuki. Jakoś lżej się robi, choć mój stres rośnie z godziny na godzinę. Już się nie mogę doczekać. A moja efektywność dzisiaj w pracy jest porażająca:zawstydzona/y:. Byle do wieczora, byle do wizyty i oby wszystko było dobrze...

Do góry