reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Ja mam super endokrynologa w Warszawie. Przyjmuje prywatnie,ale jest dobra. Jutro mam do niej dzwonić,bo muszę skonsultować wyniki i sprawdzić dawki. Tych leków nie można Od razu brać dużej dawki. Trzeba zwiększać stopniowo jeśli jest taka potrzeba. Ja leczę się od dziecka,więc już jest to dla mnie zupełnie normalnie. Najgorszy okres macie za sobą. Teraz Maluszek ma juz swoją tarczyce. Ale dbaj o tarczyce mocno. Leki bierz na czczo około 1-1,5h przed pierwszym posilkiem!

reklama
axarai no to rzeczywiscie ma sie czym pochwalic hihi

kasieczek gratki zdrowej Cipuszki a zdjatko bossskie:-)

Dziewczyna rowniez gratulacje ojjj coraz wiecej Kobietek sie ujawnia:-)

misiaczek masz szczescie ze sie odezwalas hihih ciesze ze ze Dzidzia zdrowa i tajemnicza hehe

Lotka gratulacje Kochana zdrowego Syneczka:-)

ANMIKA,STOKROTKA,MARTUSIA za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam super endokrynologa w Warszawie. Przyjmuje prywatnie,ale jest dobra. Jutro mam do niej dzwonić,bo muszę skonsultować wyniki i sprawdzić dawki. Tych leków nie można Od razu brać dużej dawki. Trzeba zwiększać stopniowo jeśli jest taka potrzeba. Ja leczę się od dziecka,więc już jest to dla mnie zupełnie normalnie. Najgorszy okres macie za sobą. Teraz Maluszek ma juz swoją tarczyce. Ale dbaj o tarczyce mocno. Leki bierz na czczo około 1-1,5h przed pierwszym posilkiem!

tak, biorę rano koło 7 najpóźniej 8 [tak się budzę, nie wiem po co]. jeśli się nie dostanę do lekarza to chyba wezmę namiar od Ciebie i umówię wizytę, bo jestem już trochę w desperacji... gin mi ciągle mówi, że moje dziecko będzie opóźnione umysłowo jak nie będę brać większej dawki [swoją drogą bardzo pocieszne] a endokrynolog co innego i nie wiem komu i w co wierzyć. dobra, pójdę jutro to zobaczę co i jak i wtedy będę myśleć... dzięki gorgusia :*

Niesmialo zglaszam ze i ja dzisiaj wizytuje. Mamy usg polowkowe. 3 tyg temu inny lekarz nie miam watpliwosci ze bedzie synus. Przyzwyczilam sie juz do tej mysli i mam nadzieje ze Dominik nie zamieni sie juz w Lenę chociaz najwazniejsze zeby bylo zdrowe. Mam na 15:00 ale znajac kolejki u mojego gin moze wejde kolo 17 :///:szok:

Dziewczyny wszystkim Wam gratuluje wczorajszych udanych wizyt. Wspaniale się czyta takie dobre wieści. Od razu optymistyczniej robi się na forum. Życzę wszystkim mamusiom i sobie też żeby już tylko takie wiadomości były. Ciesze się razem z Wami!
Trzyma kciuki za dziewczyny wizytujące dziś razem ze mną. I dziękuję Wam, że pamiętacie o mnie. Odezwę się po wizycie - choć to może być późno.
Miłego dnia!

reklama
Do góry