reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki intymnie...

reklama
Mi też niby pierwszy test wyszedł negatywny a już wtedy powinno wyjść pozytywnie. Byłam w grupie kobiet gdzie test był fałszywie negatywny, niby mały odsetek a jednak na mnie trafiło więc klementynka nigdy nie wiadomo. Ja mam teraz Paulinkę a kto tam wie co u Ciebie :rofl2::rofl2::rofl2:

Będę trzymać kciuki za twoje odchudzanie.

Ja bylam na przegladzie u gina, wszystko ladnie sie zagoilo, niestety antykoncepcji nie wybralam, bo tabletek nie chce, a na spiralke trzeba poczekac do pierwszego okresu.
Takze lipa. Chyba bedziemy musieli zaopatrzyc sie w gumki, bo moj maz jakis niepewny jest, ciagle slysze ze chce drugie dziecko, poki co bardzo uwazamy, ale wiadomo od takiego uwazania to sie dzieci rodza... Takze zeby nie zyc w stresie chyba trzeba bedzie cos poczynic w kierunku zabezpieczenia.

Ja nawet z gumką miałam obawy. Może to dlatego, że odkąd pamiętam biorę tabletki i nigdy nie musiałam się przejmować innymi zabezpieczeniami. Gumki używaliśmy może z 3 razy gdy zapomniało mi się tabletki czy byłam na antybiotykach. Na szczęście od 3 dni znowu łykam te prochy i gdy tylko skończy się okres będziemy mogli szaleć do woli, bez lateksu. S się już nie może doczekać, bo on tego też nie lubi.

Ja też w końcu zaliczyłam wizytę u gina no i niestety nadżerka mi się zrobiła, przypisał mi globulki, więc jak na razie jest celibat i kontrola styczeń/luty.

Klementynko - nie chce Cię straszyć...serce hihi Ale ciekawe czy będziesz pierwszą kobietką która z wrześnioweczek 2011 znowu będzie miała brzusio? ;);P :rofl2:

dziewczyny gratulacje udanych wizyt i zielonego swiatla na SEX.
:))
Motylla - oby nadżerka szybko sie zaleczyla i byś również mogla dzialać.

klementynko ale by bylo - szczerze to trochę wg mnie za szybko organizm nie zdązyl sie jeszcze zregenerować, a i róznica tak mala ze Alanek bylby jeszcze maluszkiem a mialby juz rodzenstwo które wymaga jeszcze wiecej uwagi.
mozna sie cieszyc oczywiscia bo kazde dzieciatko to DAR ale jednak moze w pozniejszym czasie...:tak:

tez za Mambusia ciekawa jestem ktora pierwsza oglosi ze kolejne baby w drodze?! :szok:

a u nas antykoncepcja lezy w lozeczku, mamy ja obok lozka jak zasypia to wydaje nam sie ze zaraz sie obudzi, wiec szkoda akcji zaczynac, a ogolnie tak z dzieckiem obok jakos nam sex glupio uprawiac.

Ja skonczylam karmić, czekam na okres i pomysle o tabl anty, bo bede mogla brac te normalne. z gumka to żadna przyjemność, wiec juz wole wcale nie dzialac w tym temacie. :happy: ogolnie to po I razie mialam dyskomfort, jakby tak mega ciasno i niezbyt przyjemnie mi bylo, wiec nie szczegolnie teskie za kolejnym razem, a na spokojny sex i dluga gre wstep. bym sie rozluznila na maxa spacjalnie nie ma warunków, tylko jakies szybkie akcje... a mi sie marzy: kolacja winko, i takie tam, a potem dopiero final, hihi ale marzenia?! :szok:

reklama
Do góry