reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki intymnie...

ja też nie ale dopingować mogę :-D:-D:-D

a zresztą od dzisiaj jestem obrażona na małżowinę i teraz będę udawała "dumną i bladą" hehehehehe ....taka antykoncepcja dodatkowa. Ja mu dam :wściekła/y: yyyyyy znaczy się nie dam ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Klementynko - Ty musisz być zajeb...babką...hehe z poczuciem humoru...no rewelacja...nadajesz na moich falach....Takie teksty do mężusia hihihi Jestem za każdym razem spłakana ze śmiechu ;)

Kurcze, tak chciałam okresu, a już mam go dość. No ileż można. Od wtorku leci ze mnie jak z kranu. Normalnie jak tak dalej pójdzie to chyba się wykrawię na amen :eek::eek::eek: Już chyba zapomniałam jak wygląda normalna miesiączka, bo przy braniu tabletek moje krwawenia były niewielkie. Mam nadzieję, że po porodzie znowu takie będą i nic mi się tam nie poprzestawiało.

Ile może trwać najdłużej okres?

Klementynka ja tez jeszcze nie mam ale u mnie to w ogole skomplikowana sprawa bo mi sie polog niw skonczyl wiec nawet nie wiem czy w takim wypadku moge zajsc. Bo jesli tak, to moze byc wesolo:eek::-D

reklama
Ja też nadal nie mam. Klementyna, idziemy łeb w łeb:).

Rano zabolał mnie jajnik, ale się wystraszyłam;)

hehehehe gorzej jak my obie w ciąży :-D:-D:-D:-D:-D ale jaja by były :-D:-D:-D:-D:-D

Klementynka ja tez jeszcze nie mam ale u mnie to w ogole skomplikowana sprawa bo mi sie polog niw skonczyl wiec nawet nie wiem czy w takim wypadku moge zajsc. Bo jesli tak, to moze byc wesolo:eek::-D

jeszcze trwa u Ciebie...masakra....chyba można :-D:-D:-D:-D:-D

Ja też nie mam, za to z cyców mi leci, że wkładki co trzy godziny zmieniam.

mi nie leci już nawet kropelka, pokarm był i na hasło "nie karmimy" znikł :-D:-D:-D:-D

Do góry