reklama
Sany
Fanka BB :)
Mój luby uznał, że on nie będzie chodził do żadnego seksuologa i ja też nie powinnam bo nic mi to nie da. Cały ten czas go przekonywałam. Nie wiem muszę go bardziej przycisnąć, ponieważ chcę byśmy razem w tym uczestniczyli. U mnie póki co brak zmian. Libido -100000
A ja nawet nie mogę się przemóc żeby udawać..a leżeć jak kloda żeby tylko on mógł sobie użyć to też do mnie nie przemawia.. Mój nie potrafi zrozumieć jak to możliwe, że ja nie czuje potrzeby. W sumie ja też trochę tego nie rozumiem. Myślę żeby zrobić jakieś badania. A jak u was wygląda sytuacja przed okresem? Bo ja dostaje istną ku**icę - przed porodem nie było aż tak źle.
Dziewczyny a może by tak spróbować gadżetów erotycznych ... jakiś masażer dyskretny albo kulki gejszy ... kiedyś w aptece je sprzedawano jako profilaktyka nietrzymania moczu. Osobiście nie mam doświadczenia, ale nie wykluczam, że kiedyś spróbuję... w sex shopie oczywiście powiem, że to dla koleżanki na wieczór panieński
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A jak u was wygląda sytuacja przed okresem? Bo ja dostaje istną ku**icę - przed porodem nie było aż tak źle.
Biorę tabsy, więc nie odczuwam ani PMSa, ani "wścieklizny macicy" w trakcie owulacji
@Agdalena , stosowanie gadżetów polecam z całego serca, mam tego trochę i to świetne urozmaicenie
G
gość _199
Gość
Tak,ale jak ochoty brak to ani gadzet ani nic nie pomoże. Gadżety są spoko jak się robi nudno, a ni jak nie ma ochoty na seks.Biorę tabsy, więc nie odczuwam ani PMSa, ani "wścieklizny macicy" w trakcie owulacji
@Agdalena , stosowanie gadżetów polecam z całego serca, mam tego trochę i to świetne urozmaicenie
Znalazłam jakieś naturalne tabletki libido the
Znalazłam jakiś polecany ziołowy lek libido therapy może razem w gadżetami da radęTak,ale jak ochoty brak to ani gadzet ani nic nie pomoże. Gadżety są spoko jak się robi nudno, a ni jak nie ma ochoty na seks.
G
gość _199
Gość
A bierze anty ?Akurat kartonik gadżetów mam przed ciążą lubilismy sobie czasami podkręcić atmosferę Ale co mi po tym jak chęci zerowe.. zostaje mi chyba wizyta u lekarza, badania i dobranie tabletek
reklama
Nie biorę i nie wezmę.. muszę znalezc z lekarzem jakiś złoty środek i nadal też kp (właściwie tylko raz dziennie)A bierze anty ?
Podziel się: