reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki intymnie...

reklama
a mój młody je tak często że w dzień potrzebuje tylko jednej wkładki - do tego cyca z którego nie je ;) bo czasem coś poleci. U mnie nie zdąży sie nazbierać żeby sie polało do stanika. W nocy czasem potrzebuje wkładki jak nie je 3 godziny ale zazwyczaj je co 1,5 godziny więc też wyjada zapasy ;)

u mnie nie będzie okresu póki będę brała depo , a że skończyły sie plamienia i zaczęłam chudnąć , powoli ale zawsze coś to sie zastanawiam na drugim zastrzykiem. Ale to za prawie 2 miesiące ;)

a co to za zastrzyk?? na odchudzanie czy antykoncepcja?

Ja też nie mam jeszcze okresu, ale karmię piersią i pewnie dlatego. A wkładki laktacyjne to co mniej więcej 8 godzin wymieniam. Szlag mnie trafia, bo najlepiej podpasowały mi te Johnnsona, a są cholernie drogie jak dla mnie.

a ja sobie wkladki wielorazowe zrobilam, z polaru. i sa super, moze troche czesciej je wymieniam ale ze nie wyrzucam tylko piore to nie problem, i taniutko wychodzą, pocielam jakis stary szalik. A wchlania sie super, moze na jakies wielkie przecieki to nie wystarczy ale na takie kapanie mleczka między karmieniami jest super. polecam

Ja też nie mam jeszcze @. Na razie bawimy się w przerywany..chociaż to żadna metoda. Muszę w końcu zdecydować się na spiralkę..jakoś nie mogę się zebrać i zadzwonić do gina...gumek nie lubię...kupiłam, ale leżą w szufladzie nie ruszone.
Wkładek też johnsona używam, inne mi nie pasują.

Kurcze, tak chciałam okresu, a już mam go dość. No ileż można. Od wtorku leci ze mnie jak z kranu. Normalnie jak tak dalej pójdzie to chyba się wykrawię na amen :eek::eek::eek: Już chyba zapomniałam jak wygląda normalna miesiączka, bo przy braniu tabletek moje krwawenia były niewielkie. Mam nadzieję, że po porodzie znowu takie będą i nic mi się tam nie poprzestawiało.

Ile może trwać najdłużej okres?
Jesuuuu Agusia - jakbym o sobie czytała!!! Już mam serdecznie dosyć!!! Dostałam okres w "promocji" 150%!!!:wściekła/y: Tak jak zawsze miałam 2 góra 3 dni to teraz już leci 7 dzień:szok: "miło", że nie jestem sama w takiej sytuacji...też się zastanawiam, czy ten pierwszy okres po porodzie jest jakiś inny...??? Już zaczęłam wątpić, czy do przyszłego tygodnia mi się skończy,..???!! A mam wizytę kontrolną po zabiegu i chciałam o spiralce pogadać z lekarzem... A jak tak dalej będzie to właśnie tylko sobie pogadamy...

reklama
Do góry