reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki intymnie...

Adipax działa na ośrodek łaknienia i ma podobne działanie jak amfetamina. Osoba biorąca nie czuje głodu, może być pobudzona (wręcz nakręcona), częste jest uczucie drętwienia ust, duże pragnienie, kołatanie serca, migreny.

Ja też miałam przygodę z Adipaxem ale teraz to ciężko by było zdobyć z legalnego źródła bo tylko wtedy bym się skusiła. Trochę ci klementynko zazdroszczę że masz taką możliwość:zawstydzona/y:. Też się zgadzam że wszędzie jest chemia. Jak ktoś dobrze je toleruje to czemu nie i tym bardziej jak ma więcej do zrzucenia. Najważniejsza to jednak zmiana nawyków żywieniowych:tak:.

Bafinka tak jak napisała nalka w trakcie karmienie piersią można je brać bez przeszkód. Podejrzewam że i tak hormony dostają się do mleka lecz są to znikome ilości (hormony są teraz wszędzie np. w mięsie więc ciężko uchronić się od nich). Nie czekamy na okres tylko wykluczamy ciąże i stosujemy codziennie o jednej porze (ja mam u siebie przypomnienie i u M – a co niech też pilnuje). Przez pierwsze 7 dni stosujemy dodatkowe zabezpieczenie. Następne opakowanie zaczynamy bez przerwy czyli po 28 dniach rozpoczynamy kolejny listek.

Ile u was kosztuje Azalia? Bo u mnie 36zł.

Klementyna ja też się obawiam tabletek bo u mnie też obciążenie genetyczne rakiem ogólnie i nowotworem piersi . Jak czytam ulotkę to tam pół jednej strony odnośnie ryzyka nowotworu:-(. Brrr. Mam nadzieję że jednak wszystko będzie dobrze. Trochę też się obawiam o wagę bo tabletki to tak średnio na nią wpływają w sposób jaki byśmy sobie życzyły:no:. Gratuluję negatywnego testu:-D:-D:-D.

reklama
Ellsi nie wiem czy masz u siebie apteke doz ale tam azalia jest po 30 zł.
Czy wykluczamy ciąże to znaczy że robimy test tak? Żeby sie upewnic że nie jestesmy w ciazy?
Klementyna gratuluje :tak:

Adipax działa na ośrodek łaknienia i ma podobne działanie jak amfetamina. Osoba biorąca nie czuje głodu, może być pobudzona (wręcz nakręcona), częste jest uczucie drętwienia ust, duże pragnienie, kołatanie serca, migreny.

Ja też miałam przygodę z Adipaxem ale teraz to ciężko by było zdobyć z legalnego źródła bo tylko wtedy bym się skusiła. Trochę ci klementynko zazdroszczę że masz taką możliwość:zawstydzona/y:. Też się zgadzam że wszędzie jest chemia. Jak ktoś dobrze je toleruje to czemu nie i tym bardziej jak ma więcej do zrzucenia. Najważniejsza to jednak zmiana nawyków żywieniowych:tak:.

Klementyna ja też się obawiam tabletek bo u mnie też obciążenie genetyczne rakiem ogólnie i nowotworem piersi . Jak czytam ulotkę to tam pół jednej strony odnośnie ryzyka nowotworu:-(. Brrr. Mam nadzieję że jednak wszystko będzie dobrze. Trochę też się obawiam o wagę bo tabletki to tak średnio na nią wpływają w sposób jaki byśmy sobie życzyły:no:. Gratuluję negatywnego testu:-D:-D:-D.

no na mnie działa dość dobrze, ja mam na co dzień niskie ciśnienie więc często przez to migreny a ponieważ on podnosi ciśnienie to migren brak. Faktem jest że piję wtedy około 3 litrów wody bo mam pragnienie jak wielbłąd. Zmiana nawyków oczywiście tak, musze rzucić słodycze i nie chipsy :zawstydzona/y: bo mi tylko od nich telewizor rośnie.

Ja kupuję w czeskiej aptece, mieszkam nie daleko granicy.

A z pigułkami to faktycznie nie powinnaś, moze pomyśl nad wkładką - przy obciążeniu genetycznym jest najbezpieczniejsza no i finansowo wychodzi o wiele taniej niż pigułki. A co do wagi na pigułkach to trudno było mi schudnąć na nich, brałam 3 lata Milvane. Już nie wolno mi brać pigułek, lekarka stwierdziła zebym lepiej nie ryzykowała.

Ellsi nie wiem czy masz u siebie apteke doz ale tam azalia jest po 30 zł.
Czy wykluczamy ciąże to znaczy że robimy test tak? Żeby sie upewnic że nie jestesmy w ciazy?
Klementyna gratuluje :tak:

no ja zrobiłam, żeby się upewnić.

Ostatnia edycja:
Klementynko - żeby tylko test wyszedł dobrze... Wyobraź sobie że Kamiś jest z ujemnego testu ciążowego ;)

straszcie mnie, straszcie :-D :eek: nie, chyba by coś wyszło bo minęły 4 tygodnie od czasu, kiedy mogło coś się wydarzyć :eek: tak mi się wydaje przynajmniej.

mambusia ja juz jej nie chcialam dobijac, ze sam test negatywny to jeszcze nie koniec zmartwien ! :-D

:eek::eek::eek::eek:

@ nie mam dalej :eek::eek:

chyba tak :tak: miałam już wizytę umówioną jakieś 2 tygodnie temu ale wtedy z Alutkiem miałam przeboje zdrowotne i nie poszłam :eek: w poniedziałek się zapiszę.

reklama
Do góry