reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki intymnie...

reklama
one są dość silne i moja znajomą bolała mocno głowa, a kuzynkę zaś bolało serducho. Przestały brać i dolegliwości mineły.
Napisałam ze nie warto, bo to jednak chemia...

no po takich objawach tez bym nie brała, ale mi na szczęście nic nie było a to ze chemia /teraz wszystko chemia, antykoncepcja też chemiczna/...no cóż nadwagi takiej jak moja ziółkami nie ruszę, nie ma szans. Dopóki była meridia dostępna w naszych aptekach to jeszcze nią można było coś zdziałać. Oczywiście nie jest to tak, że łykam tabletkę i nic więcej nie robię - do tego dużo wody, jedzenie niskokaloryczne i ćwiczenia /ja chodziłam na aerobik/ i waga pięknie szła w dół. One oddziałują na ośrodek sytości w mózgu i faktycznie jeść się nie chciało wcale za to pić wodę litrami. No i potem pilnować wagi żeby nie było jo-jo czyli nie wracać do starych nawyków typu fryteczki, cola i czekoladka.

Ostatnia edycja:
Z tymi starymi nawykami to najgorzej wlasnie :-S Jak tu nie wrocic jak czlowiek przyzwyczajony i zawsze jakis powod do lakomstwa znajdzie :angry:

Klementyna widać że mąż nie odpuści jeśli chodzi o kolejnego bobasa ;-)

78... mój gin też mi polecił azalię, też karmię a to są tabletki dla karmiących własnie. Ja do swojego gina mam zaufanie więc zamierzam je brać

Bafinka ja też ciemna w tym temacie ale dostałam taka ksiazeczke dotyczaca tych tabletek i jest napisane że po porodzie mozna zaczac przyjmowac tabletki najpozniej do 21 dnia przed wystapieniem miesiaczki, natomiast jesli minelo 21 dni nalezy wykluczyc ciaze i przez pierwszy tydzien stosowac dodatkowa metode antykoncepcyjna

Z tymi starymi nawykami to najgorzej wlasnie :-S Jak tu nie wrocic jak czlowiek przyzwyczajony i zawsze jakis powod do lakomstwa znajdzie :angry:

no właśnie...tym oto sposobem po roku moje kg wróciły w tempie błyskawicy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Klementyna widać że mąż nie odpuści jeśli chodzi o kolejnego bobasa ;-)

oj nie, nie pozwolę mu na to :no::no: jeśli jutro okaże się, że denerwowałam się niepotrzebnie to albo przytulanki z prezerwatywą albo wstrzemięźliwość do momentu aż zamontuję sobie wkładkę. Nie dam się już zwieść jego maślanym oczom i obiecankami ze przecież on będzie uważał ....hahaha nie te numery już ze mną, za stara jestem. Potem mi powie, żebym sobie kwas foliowy kupiła :wściekła/y::wściekła/y: Pigułki u mnie odpadają z racji zbyt dużego obciążenia genetycznego nowotworem piersi :-(

Brałam kiedyś Adipex...jakaś masakra - czułam się bardzo pobudzona i tętno miałam bardzo podwyższone. Nie mogłam wogóle spać i byłam ogólnie jakas nakręcona a do tego poddenerowana nie wiadomo czym... NIE POLECAM !!!
Klementynko - Twój mąż jest udany - nie wytrzymam ...heheh kwas foliowy...jaki gigus ;P;)

Bluetooth z nadciśnieniem jak najbardziej odpada, on podnosi ciśnienie krwi i temperaturę, i tak jak pisała mambusia daje dużego powera z tym ze ja miałam mega dobry humor jak go brałam i mogłabym wtedy góry przenosić. W pracy aż się śmiali, że wzięłam już dopalacza bo normalnie roznosiło mnie po biurze.

a teraz wiadomość dnia

od dzisiaj rozpoczynam dietę, czekam na @ :-D:-D:-D test minusowy :-D:-D:-D małzowina zawiedziona, oj jakie on wczoraj już plany snuł, myślałam że się posikam ze śmiechu :-D:-D:-D a rano jak powiedziałam z ogromnym uśmiechem na twarzy że nic z tego to Alutkowi powiedział "widzisz, nie będziesz miał siostry bo mama nie chce" ...zwariował. :-D:-D:-D

witam poradźcie mi co mam zrobić.. ponad tydzień biorę już azalie i wczoraj tak jakby okres miał sie zacząć najpierw troche brązowo dziś już troche krwi.. a ja czytałam że przy tych tabletkach nie ma sie okresu i co teraz?? mam przestać je brać?? mam się zabezpieczać dodatkowo?? ja nie chce@:(

reklama
Do góry