reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki intymnie...

reklama
aaa takie tam kontrowersyjne piguły, które kiedyś odchudziły mnie o 20 kg ...tylko na receptę i nie do kupienia w PL ;-) jak dzisiaj stanęłam na wadze to się przeraziłam...do zrzuty minimum 30 kg więc żadne diety nie pomogą bez pomocy farmakologii...niestety. Dużo za duża jestem a jeszcze 8 lat temu ważyłam 65 kg :zawstydzona/y: przy wzroście 175...piękne czasy kiedy wchodząc do sklepu z ciuchami mogłam coś kupić bez problemu. A teraz...tragedia :wściekła/y:

klementyna, coś w stylu adipex ? ja mam na nie chrapke :)

A warto sie tym truc? Tutaj znalazlam link do jakiejs strony na temat tego specyfiku ale jeszcze nie czytalam :-D Tabletki odchudzające adipex - skład, działanie, opinie, dawkowanie, efekty, skutki uboczne.

ja mam go przepisanego przez lekarkę, w Czechach jest normalnie dostępny w aptekach więc wolę to niż jakieś specyfiki kupione nie w aptece a juz nie daj boże przez neta. Czesi przecież też ludzie i skoro u nich można brac te tabletki i są dopuszczone do sprzedaży to są dla ludzi z takimi problemami jak ja.

ja mam go przepisanego przez lekarkę, w Czechach jest normalnie dostępny w aptekach więc wolę to niż jakieś specyfiki kupione nie w aptece a juz nie daj boże przez neta. Czesi przecież też ludzie i skoro u nich można brac te tabletki i są dopuszczone do sprzedaży to są dla ludzi z takimi problemami jak ja.

zgadzam się z Tobą, sa silne to fakt, dziłają na przysadkę mózgową i takie tam, ale znam mnóstwo dziewczyn które je stosowały i jak komuś nie służyły to odrazu organizm alarmował.

hmmm bebzonik mowi NIE WARTO klementynka bedzie je brac :eek: to co o tym myslec :cool: sama nie wiem:baffled: Moglybyscie jakies pro i konta napisac hmmmm Bo ja to nawet nie o sobie mysle tylko o moim M.

reklama
Do góry