reklama
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
aaa takie tam kontrowersyjne piguły, które kiedyś odchudziły mnie o 20 kg ...tylko na receptę i nie do kupienia w PL ;-) jak dzisiaj stanęłam na wadze to się przeraziłam...do zrzuty minimum 30 kg więc żadne diety nie pomogą bez pomocy farmakologii...niestety. Dużo za duża jestem a jeszcze 8 lat temu ważyłam 65 kgprzy wzroście 175...piękne czasy kiedy wchodząc do sklepu z ciuchami mogłam coś kupić bez problemu. A teraz...tragedia
![]()
klementyna, coś w stylu adipex ? ja mam na nie chrapke
klementyna33
Fanka BB :)
dokładnie on, ja sie po nim dobrze czuję, efekty widać szybko i co najważniejsze wyniki mam dobre.
A warto sie tym truc? Tutaj znalazlam link do jakiejs strony na temat tego specyfiku ale jeszcze nie czytalamklementyna, coś w stylu adipex ? ja mam na nie chrapke![]()

bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
A warto sie tym truc? Tutaj znalazlam link do jakiejs strony na temat tego specyfiku ale jeszcze nie czytalamTabletki odchudzające adipex - skład, działanie, opinie, dawkowanie, efekty, skutki uboczne.
Bluetooth, nie warto!

klementyna33
A warto sie tym truc? Tutaj znalazlam link do jakiejs strony na temat tego specyfiku ale jeszcze nie czytalamTabletki odchudzające adipex - skład, działanie, opinie, dawkowanie, efekty, skutki uboczne.
ja mam go przepisanego przez lekarkę, w Czechach jest normalnie dostępny w aptekach więc wolę to niż jakieś specyfiki kupione nie w aptece a juz nie daj boże przez neta. Czesi przecież też ludzie i skoro u nich można brac te tabletki i są dopuszczone do sprzedaży to są dla ludzi z takimi problemami jak ja.
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
ja mam go przepisanego przez lekarkę, w Czechach jest normalnie dostępny w aptekach więc wolę to niż jakieś specyfiki kupione nie w aptece a juz nie daj boże przez neta. Czesi przecież też ludzie i skoro u nich można brac te tabletki i są dopuszczone do sprzedaży to są dla ludzi z takimi problemami jak ja.
zgadzam się z Tobą, sa silne to fakt, dziłają na przysadkę mózgową i takie tam, ale znam mnóstwo dziewczyn które je stosowały i jak komuś nie służyły to odrazu organizm alarmował.
A w jaki sposob nie sluzyly? Jakie byly skutki uboczne?zgadzam się z Tobą, sa silne to fakt, dziłają na przysadkę mózgową i takie tam, ale znam mnóstwo dziewczyn które je stosowały i jak komuś nie służyły to odrazu organizm alarmował.
reklama
klementyna33
hmmm bebzonik mowi NIE WARTO klementynka bedzie je bracto co o tym myslec
sama nie wiem
Moglybyscie jakies pro i konta napisac hmmmm Bo ja to nawet nie o sobie mysle tylko o moim M.
nie warto tych co podałaś bo to jakieś specyfiki nie przebadane i nie z apteki