reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki intymnie...

Bafinka nie musisz czekac na okres z tym, ze wiem ze jakos tak jest ze jak dostaniesz okres w jakims czasie od pierwszej tabletki to trzeba sie jeszcze dodatkowo zabezpieczyc. Nie pamietam dokladnie ale jak bedziesz chciala to poszukam

reklama
klementyna, nie stresuj się tak. Dotrzymuję Ci kroku w braku @;).
Ja się nie stresuję, choć może się okazać,że jak w pierwszą ciążę naturalnie zajść nie mogłam,tak z drugą może być już hop siup, choć nie planuję już kolejnego dzieciątka. Ale by było jakbym teraz ot tak sobie wpadła;)

Powiem na pocieszenie,że moja kuzynka jakiś czas po porodzie poszła do kontroli po połogu, a ten jej mówi,że Pani jest w ciąży;). Tak więc jedno ma z marca a drugie ze stycznia kolejnego roku;)

klementyna, nie stresuj się tak. Dotrzymuję Ci kroku w braku @;).

Powiem na pocieszenie,że moja kuzynka jakiś czas po porodzie poszła do kontroli po połogu, a ten jej mówi,że Pani jest w ciąży;). Tak więc jedno ma z marca a drugie ze stycznia kolejnego roku;)

no widzisz, i jak tu się nie stresować :eek::eek::eek: tym bardziej że Alutek też tak od razu jak tylko się zdecydowaliśmy, w pierwszej owulacji się udał :eek::eek:

Ja chcę zacząć mega odchudzanie więc muszę być pewna, tym bardziej ze to odchudzanie farmakologiczne więc dość ryzykowne jesli by się okazało, że faktycznie mężuś postawił na swoim :eek::eek::eek:

aaa takie tam kontrowersyjne piguły, które kiedyś odchudziły mnie o 20 kg ...tylko na receptę i nie do kupienia w PL ;-) jak dzisiaj stanęłam na wadze to się przeraziłam...do zrzuty minimum 30 kg więc żadne diety nie pomogą bez pomocy farmakologii...niestety. Dużo za duża jestem a jeszcze 8 lat temu ważyłam 65 kg :zawstydzona/y: przy wzroście 175...piękne czasy kiedy wchodząc do sklepu z ciuchami mogłam coś kupić bez problemu. A teraz...tragedia :wściekła/y:

Bierze ktoras z Was tabletki AZALIA? Mi je gin przepisal, nie wiem czy je kupic bo na necie sa rozne opinie i czy one przenikaja jakos szkodliwie do pokarmu, bo karmie mojego babla.

Ostatnia edycja:
Ja za swoją @ nie tęsknię, sprawiała mi tylko mega problemy, mam nadzieję że po ciąży jakoś się unormuje, bo nie powiem marzy mi się jeszcze jedno dzieciątko a nie chciałabym powtórki z rozrywki.

reklama
ja właśnie telefonicznie usłyszałam od małżowiny, że jak jadę po test to koniecznie kwas foliowy też mam kupić :wściekła/y: ale on mnie wkurza :wściekła/y::wściekła/y:

Do góry