reklama
J
Jabłuszkowa
Gość
cześć kobietki ! Nie mogę czasami uwierzyć że to już rok i więcej z naszymi pociechami! Kiedy to zlecialo...
Jabłuszkowa masz rację-cza zasuwa jak szalony... A u nas nastąpił wysyp zębów- były cztery a teraz to już czternaście! Poszły jak grzyby po deszczu
Bylyśmy teraz przez dwa tygodnie w szpitalu-wirusowe zapalenue płuc. Już jest ok ale po powrocie do domu mała strasznie jest absorbująca-szybko się irytuje i bardzo pokazuje złości. Zastanawiam się czy to juz taki etap rozwojowy czy poprostu taka chwilowa "niedyspozycja" po szpitalu- powiedzcie jak u was się maluchy zachowują?
Bylyśmy teraz przez dwa tygodnie w szpitalu-wirusowe zapalenue płuc. Już jest ok ale po powrocie do domu mała strasznie jest absorbująca-szybko się irytuje i bardzo pokazuje złości. Zastanawiam się czy to juz taki etap rozwojowy czy poprostu taka chwilowa "niedyspozycja" po szpitalu- powiedzcie jak u was się maluchy zachowują?
Gratulacje!To i ja w końcu zawitałam do Was Gosia ma osiem ząbków i około 9,8 kg. A kolejne już w brzuszku właśnie się dowiedziałam że Gosia będzie miała rodzeństwo
aniaczarnula
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Bardzo dawno mnie tu nie było. Moja Lenka 17 grudnia kończy 15 miesięcy żywe srebro. Bez mamy ani rusz. Właśnie robiłam test i okazało się ze jestem w ciąży. Trochę się załamałam. To by było moje 3 dziecko w wieku 37 lat.
Nie mogę sobie z tym poradzić. Mam pełno obaw Szok
Nie mogę sobie z tym poradzić. Mam pełno obaw Szok
reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
RIELLE czyzby sierpień?To i ja w końcu zawitałam do Was Gosia ma osiem ząbków i około 9,8 kg. A kolejne już w brzuszku właśnie się dowiedziałam że Gosia będzie miała rodzeństwo