reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Moja dalej na piersi my mamy już sporo ząbków u mnie moja już dawno biega ale za to waży malutko ma 8 kg idę teraz na szczepienia to zobaczę co mi lekarz powie odnośnie jej wagi

reklama
Jabłuszkowa masz rację-cza zasuwa jak szalony... A u nas nastąpił wysyp zębów- były cztery a teraz to już czternaście! Poszły jak grzyby po deszczu :)
Bylyśmy teraz przez dwa tygodnie w szpitalu-wirusowe zapalenue płuc. Już jest ok ale po powrocie do domu mała strasznie jest absorbująca-szybko się irytuje i bardzo pokazuje złości. Zastanawiam się czy to juz taki etap rozwojowy czy poprostu taka chwilowa "niedyspozycja" po szpitalu- powiedzcie jak u was się maluchy zachowują?

Maruda - chyba etap rozwoju... Gosia to taki złośnik. Buntuje się i pokazuje że chce i koniec. W żłobku mówią że wszystkie dzieci w tym wieku zaczynają formowanie grabic. Co u kogo można :)

Hej dziewczyny. Bardzo dawno mnie tu nie było. Moja Lenka 17 grudnia kończy 15 miesięcy żywe srebro. Bez mamy ani rusz. Właśnie robiłam test i okazało się ze jestem w ciąży. Trochę się załamałam. To by było moje 3 dziecko w wieku 37 lat.
Nie mogę sobie z tym poradzić. Mam pełno obaw Szok

reklama
Do góry