reklama
Kochana napewno szok ale czym sie przejmujesz finansowo czy wiek ?Hej dziewczyny. Bardzo dawno mnie tu nie było. Moja Lenka 17 grudnia kończy 15 miesięcy żywe srebro. Bez mamy ani rusz. Właśnie robiłam test i okazało się ze jestem w ciąży. Trochę się załamałam. To by było moje 3 dziecko w wieku 37 lat.
Nie mogę sobie z tym poradzić. Mam pełno obaw Szok
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
aniaczarnula
Fanka BB :)
amcia8232 wiek to raz dwa strasznie wspominam końcówkę ciąży byłam opuchnieta w nocy budziły mnie drętwienie dłoni. Wogole cieszyłam się ze Lenka już podrosla z najgorszego i marzy mi się przespać wkońcu spokojnie noc. A tu szanse na to przepadły. Wiem jestem egoistka Ale jestem już strasznie
zmęczona.
zmęczona.
Moze nasteona ciaza nie bedzie taka zla ? Moze przejdziesz ja lekko bez zadnych wymyslow twojego ciala wymiotow itp.. Musisz byc dobrej mysli [emoji5] a ktory to tcamcia8232 wiek to raz dwa strasznie wspominam końcówkę ciąży byłam opuchnieta w nocy budziły mnie drętwienie dłoni. Wogole cieszyłam się ze Lenka już podrosla z najgorszego i marzy mi się przespać wkońcu spokojnie noc. A tu szanse na to przepadły. Wiem jestem egoistka Ale jestem już strasznie
zmęczona.
aniaczarnula
6tc z OM według kalkulatora internetowego.Moze nasteona ciaza nie bedzie taka zla ? Moze przejdziesz ja lekko bez zadnych wymyslow twojego ciala wymiotow itp.. Musisz byc dobrej mysli [emoji5] a ktory to tc
Czuję się mega źle. Nudności których nigdy nie miałam i uderzenia gorąca jak przy menopauzie
Ehh kurczę moze minie po 1 trymestrze... Kochana mam nadzieję ze bedzie dobrze i nie będziesz cierpiec w tej ciazy [emoji8]6tc z OM według kalkulatora internetowego.
Czuję się mega źle. Nudności których nigdy nie miałam i uderzenia gorąca jak przy menopauzie
Tak dokładnieRIELLE czyzby sierpień?
8 tydzień więc nic jeszcze nie wiemRielle gratuluję!!! Zazdrosze [emoji5] chłopiec czy dziewczynka? Macie juz imiona wybrane ? Ktory to tc?
aniaczarnula
Tak niby tak. Nie wiem już co o tym myśleć.aniaczarnula - to też taki okres że każdy zmęczony i wszystko pod depresję podchodzi. Mam nadzieję że szybko Ci się poprawi
Zresztą i tak muszę zostawić wszystko swojemu biegowi.
reklama
J
Jabłuszkowa
Gość
Gratuluję wam dziewczyny! I strasznie zazdroszczę! Też byśmy chcieli już dzidziusia ale niestety że względów zawodowych nie mogę sobie na to pozwolić jeszcze. Siedzę na wychowawczym na utrzymaniu męża :/ macie jakieś marzenia co do płci następnej pociechy ? Ja to będę chyba modlić się codziennie żeby mieć córkę do pary w przyszłości